Webbutveckling –
skaffa en förstklassig WordPress-hemsida

Låt ett proffs sköta er webbutveckling. Wasabi Web har lång erfarenhet av att ta fram konverterande sajter till alla branscher.

Webbutveckling i absoluta framkant

På vår webbyrå hjälper vi er att definiera hur ni kan tjäna mer pengar via webben och tar sedan fram all webbutveckling och design efter de mål vi satt upp mot er önskade målgrupp. Att hemsidan är välkodad, snabbladdad, responsiv och har alla tekniska förutsättningar för bra SEO är självklarheter. Det intressanta är resultatet. Därför utgår vi helt och hållet utifrån detta i vårt arbete vid ny produktion av en säljande hemsida för företag.

Med professionell webbutveckling ökar vi resultat i form av försäljning eller övriga verksamhetsmål för företag & organisationer genom att:

  • Förstå er affär genom att ställa frågor, lyssna och tillsammans definiera vad affärsmålet med den nya hemsidan ska vara.
  • Ta fram en webblösning anpassad efter er målgrupp och jobba mot de KPI:er vi kommit fram till.
  • Mäta, analysera och följa upp resultaten efter lansering.

FAQ om webbutveckling

Vad är skillnaden på WW Platform och en vanlig WordPress-hemsida?

WW Platform är en modulär plattform som vi utvecklat utifrån WordPress-standard  (html, css, js, php). Resultatet är tusentals utvecklingstimmar med en omfattande modul-bank, som ni som kund enkelt kan administrera själva via WordPress. WW Platform innehåller alla moduler som behövs för att montera ihop en riktigt bra och konverterande webb. Några av fördelarna är snabbare page-speed, bättre UX och säkrare plattform pga minimalt med externa plug-ins.

Varför är WW-produkter tekniskt bättre än andra hemsidor?

Eftersom WW Platform är tekniskt välbyggd och samtliga uppladdade bilder passerar olika komprimeringsverktyg för att reduceras i storlek är våra hemsidor snabbladdade. I mätningar uppnås en page speed på uppemot 95/100.

Med vår hosting är den också GDPR-anpassad och säkerheten förstärks i form av en dubbel brandvägg, mjukvara i servernivå (bland annat en Web Application Firewall), WordPress-säkerhet (Ithemes Security, Tvåstegs-inloggning) samt ett kvalitativt SSL-certifikat.

 

Måste jag ha hosting hos Wasabi Web för att köpa WW Platform?

Nej. Du kan köpa en hemsida hos Wasabi Web och hosta den externt. Det som händer då är att du inte får kostnadsfria uppdateringar i platformen samt tillgång till WW Kundzon med SEO-siffror, statistik från Google Analytics och förbättringsförslag på webben, samt notiser om nya funktioner i din produkt.

Även löpande support blir något dyrare då vi måste ladda ned projektet lokalt och göra manuella ändringar på er hemsida istället för att ni redan ligger i vårt produktträd.

System och färdiga integrationer i WW Platform

Webbutveckling Wordpress webbyrå

HubSpot

Webbutveckling Wordpress webbyrå

Salesforce

Webbutveckling Wordpress webbyrå

Cision

Webbutveckling Wordpress webbyrå

MailChimp

Webbutveckling Wordpress webbyrå

Ungapped

Webbutveckling – WW Platform

Hur skapar vi er nya hemsida
med WordPress?

Vi designar och bygger premiumwebbar i WordPress med fokus på affärsmål. När den nya hemsidan är uppe så forsätter vi givetvis öka försäljningen för kunder som önskar ett långsiktigt samarbete med hjälp av vår kundtjänst, hosting eller övriga digitala marknadsförings-tjänster.

WW Platform är en modulär plattform vi skräddarsytt och lagt ner 1000-tals timmar bakom som våra kunder kan administrera själva i WordPress och via WW kundzon. Den innehåller alla moduler som behövs för att montera ihop en riktigt bra och konverterande webb. Dessutom är det väldigt hög page-speed och hög säkerhet på sajten. Med vårt webbhotell och säkerhetslösning är den också GDPR-anpassad.

Behöver vi unika moduler som inte finns inom plattformen bygger vi det som tillägg. Wasabi Web är er självklara partner för webbutveckling.

Kundcase - WordPress

Visste du att vi erbjuder färdigpaketerade webblösningar?

Besök vår showcase-sida och testa WW Kundzon.

  • Mobilt BankID login
  • SEO & Google Analytics statistik
  • Nya moduler i WW Platform
  • Guider och förbättringstips på webben

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt