Videomarknadsföring

Film & foto – Berätta utan ord

Skapa engagemang och öka kundinteraktionen med högkvalitativt innehåll.

Videomarknadsföring

Fast Life Productions

Oavsett om du vill skapa en företagskampanj, demonstrera en produkt,  göra en annons i sociala medier eller någon annan typ av videoinnehåll, har vi kompetensen och erfarenheten för att leverera resultat. Vi arbetar nära dig genom hela produktionsprocessen för att säkerställa att din video fångar ditt varumärkes budskap och unika stil.

Film är ett mycket effektivt verktyg för marknadsföring eftersom de erbjuder flera fördelar som andra former av innehåll inte har. Här är några anledningar till varför du bör välja videor för din marknadsföring:

  • Ökat engagemang! Videor är mycket engagerande, eftersom de kombinerar ljud, bild och ofta text för att skapa en rik multimediaupplevelse. Detta kan hjälpa till att fånga din publiks uppmärksamhet och hålla dem engagerade i ditt innehåll.
  • Förbättrade konverteringsfrekvenser! Videoinnehåll kan öka konverteringsfrekvensen eftersom videor kan hjälpa till att bygga upp förtroende och trovärdighet hos din publik. Detta leder till din publik blir mer benägen att vidta åtgärder, som t.ex. att göra ett köp.
  • Ökad räckvidd! Videor är mycket delbara och kan enkelt distribueras över sociala medieplattformar och andra kanaler. Detta kan bidra till att öka ditt varumärkes synlighet och nå nya målgrupper.
  • Mångsidighet! Videor kan användas på en mängd olika sätt, från produktdemonstrationer och handledningar till varumärkesberättelser och kundberättelser. Denna mångsidighet gör videor till ett värdefullt verktyg för alla marknadsföringsstrategier.

Sammantaget erbjuder videor ett unikt och effektivt sätt att få kontakt med din publik, bygga ditt varumärke och driva affärsresultat.

  • Kampanjfilm
  • Videobanner
  • Kundberättelser
  • 3D animering
  • Social media content
  • Produktfoto/produktdemonstration

Klang Kitchen

Klang Kitchen ligger vid Vaksala torg i Uppsala och strävar efter att vara Uppsalas närmaste restaurang. Oavsett om du föredrar lyxig take away eller befinner dig någon annanstans ska de ha möjligheten att leverera fantastisk mat precis när och var du vill. Wasabi webs uppdrag innefattade även publicering av en ny morden webbsidaSEO-optimering och framtagning av bannervideo samt fotoinnehåll till den nya webben

Litorina

Litorina är ett investmentbolag som specialiserar sig på ägarledda nordiska bolag och har funnits i flera generationer. Man efterfrågade en tydligare grafisk profil, en ny överskådlig hemsida med starkare storytelling som upplevs samtida och bär ett starkt bildmanér.

Ica Kvantum Gränby

Då Wasabi Web sedan tidigare framgångsrikt producerat e-handel för catering fick webbyrån chansen att ta del av upphandlingen från en av Sveriges främsta ICA-butiker. Efter en omfattande förstudie definierades en strategi och tidsplan för Ica Kvantum Gränbys nya e-handel med lansering till studentsäsongen.

Mondo Classic

”Vi är stolta över att få förnyat förtroende för denna händelse inom svensk idrott med Uppsala som hemmaarena. Mondo Duplantis framsteg som idrottsstjärna fortsätter göra oss stolta och jag upplever att projektet MondoClassic.se cementerar hans betydelse för oss som idrottsstad.” Nils Engvall, CEO på Wasabi Web.

#GeTillbaka

Flera upplagor av #GeTillbaka har ackompanjerats av proffsigt producerade filmproduktioner som marknadsförts med stor viral framgång i sociala medier. Sajten ger en tydlig överblick och presentation av samtliga tävlande och prisets aktuella samarbetspartners. Under aktiv tävlingsomgång kan användaren rösta på sin favorit via webbplatsen.

Wasabi Web 10 år

Utmaningen med att visa filmen under Wasabi Webs 10 års firande var att snabbt fånga uppmärksamheten hos tittarna och hålla intresset uppe under hela filmen, samt att få ut det önskade budskapet till åskådarna.

Det är viktigt att uppmärksamma verkliga och ärliga framgångshistorier som den som Wasabi Web valde att lyfta fram under sitt 10-årsfirande. Genom att berätta om de utmaningar och motgångar som företaget och dess grundare har mött på sin resa, kan andra företagare inspireras och lära sig av deras erfarenheter.

I dagens samhälle är det lätt att fastna i en ”perfekt” bild av tillvaron på sociala medier, men det är viktigt att komma ihåg att bakom varje framgångshistoria finns det också hinder och utmaningar. Genom att vara mer transparenta och visa upp både toppar och dalar kan företagare skapa en mer äkta och tillitsfull relation med sina kunder och partners.

“En stor positiv effekt som följd av filmvisningen är att klimatet på kontoret har blivit bättre än någonsin. Filmen öppnade upp för mycket fina, ärliga och insiktsfulla samtal på arbetsplatsen som fört arbetsgruppen ännu närmare varandra.”

Nils Engvall
CEO, Wasabi Web

FAQ om film & foto

Vad får jag i min leverans av filmer och fotografier

Se referenscase ovan!

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt