WW Resultat – Resultatbaserad digital marknadsföring

WW Resultat är Wasabi Webs unika tjänst som erbjuder skräddarsydda digitala lösningar med fullt fokus på att uppnå önskade mål.

Vad är WW Resultat?

På Wasabi Web är vi lyhörda och strävar efter att erbjuda det våra kunder efterfrågar – resultat. Vi har därmed tagit fram en unik tjänst som främst utgår från vilka mål kunden har och skräddarsyr därefter ett paket tillsammans för att uppnå önskade resultatet. Med lång erfarenhet i branschen och många kompetensområden under samma tak, kan vi skapa både heltäckande och mer specifika insatser beroende på vilka mål som förväntas uppnås resultatmässigt.

För vilka passar WW Resultat?

WW Resultat är en tjänst som riktar sig mot alla företag oavsett storlek. Vår kundportfölj består av allt från börsnoterade företag till lokala föreningar – vi anpassar och skapar bästa möjliga lösning efter varje kunds specifika behov och mål. Sammanfattningsvis passar tjänsten för de som vill ta sitt företagande till nästa nivå med ett resultatinriktat koncept. 

Varför ska jag välja WW Resultat?

  • WW skapar en lösning som är fullt anpassad efter företagets målsättning.
  • Betalning sker baserat på konkreta resultat - inte på förhoppningar.
  • Samla allt på ett ställe - WW erbjuder sina kunder en digital helhetslösning.

WW Resultat - ProcessWorkshop

Syftet med workshopen är att diskutera förväntningar, utmaningar, möjligheter och att definiera målen med projektet. Denna metod är välbeprövad och ni kan förvänta er lyhörda öron som framför konkreta förslag på lösningar.Lösning och uppföljning

Uppföljningsmötet baseras på workshopen och vi framför vilka specifika lösningar samt budgetunderlag som krävs för att uppnå målbilden, med fullt fokus att leverera de resultat som önskas i varje enskilt fall.Mätning och kontakt

Arbetet kan nu börja – vi utför vår expertis utifrån det vi kommit övers om. Hos WW säkerhetsställs alltid vårt arbete med kontinuerliga mätningar och en tät kontakt under hela processen.Betalning och resultat

Utifrån de mål som tydliggjordes i början av processen kommer betalningen att baseras på hur WWs insats skapat lönsamhet för företaget, betalning sker med andra ord beroende på presstationen.

WW Resultat - Max Markiser

Max Markiser är ett familjeföretag som säljer markiser och andra typer av solskydd – de tog kontakt med Wasabi Web med en tydlig vision kring resultat. Det som framfördes på den inledande workshopen var först och främst att de har behov av att skapa en ny webbplats, som positionera verksamheten i framkant inom branschen. Webben ska fungera som en kanal för att främja kundförfrågningar med hjälp av smarta funktioner för bokning och ett komplett kontaktformulär. En önskan som definierades var även att öka synligheten på Google och därmed öka trafiken till webben. Med andra ord var målen att uppnå en ny positionering på marknaden, ökad synlighet på Google och fler kundförfrågningar. 

Wasabi Web antog utmaningen!

  • Ny grafisk profil som speglar företagets nya positionering
  • Topp placeringar på Google under 6 mån - tack vare skickligt SEO-arbete
  • Markant ökning av trafiken och kundförfrågningar på webben
Det har nu gått en dryg vecka sedan lansering, och vi har redan klättrat flera placeringar på Google. Vi hoppas på att det fortsätter i den takten och att vi inom snar framtid når våra mål om topplaceringar på utvalda ord kopplat till verksamheten.
Max Malmqvist
Grundare, Max Markiser.

WW Resultat - ICA Kvantum

ICA Kvantum Gränby är en prisbelönade matbutik och är ett varumärke förankrat med personlig service, matglädje och kvalitét. Butiken har en cateringverksamhet som länge legat i framkant, därmed var det ett strategiskt beslut att stärka den digitala positioneringen som ett tydligt steg för ytterligare utveckling av butiken. Efter en omfattande förstudie definierades en strategi och tidsplan för butikens nya e-handel med lansering till studentsäsongen. Med bakrund av en nya e-handeln fortsatte projektet med Google Ads-kampanj för att öka synlighet och intäkter, vilket var ett utav målen med projektet. Kampanjen möjliggjorde en stor vinst mot spenderade pengar, med fullt fokus med resultatet nådde butiken nya höjder.

 

  • Ny webbshop som stärker den digitala positionen
  • Google Ads-kampanj som genererade en hög ROI
  • Tydliga och mätbara resultat
Vi är otroligt glada över att vi nu kan erbjuda hela vårt cateringsortiment online. Tillsammans med Wasabi Web har vi skapat en enkel och smidig e-handel för catering som gör att vi kan leverera god och genuin mat från 2 personer och uppåt i Uppsala.
Emil Carlsson
Butikschef, Ica Kvantum

5 000 000 kr

Försäljning av catering

+ 1000 %

ROI för Google Ads-kampanj

500 000 000 kr

Total försäljning

Några av 400 kunder som valt Wasabi Web

WW Case - Våra tidigare kundprojekt

Oavsett storlek på våra kunduppdrag har WW en tydlig arbetsprocess, som genererar resultat. Genom åren har vi jobbat med kunder inom en mängd olika branscher och storlekar. Vår vision är alltid att skapa värde genom att  dels låta företag koncentrera sig på det de är bäst på: sin egen verksamhet. Då kan vi göra det vi är bäst på: öka deras lönsamhet och resultat.

Vanliga frågor och svar om WW Resultat

Vad är skillanden mellan WW Resultat och de övriga WW tjänsterna?

Tjänsten WW resultat en lösning där resultatet styr prissättningen. Med andra ord sätts en gemensam och tydlig målsättning med projektet som är mätbar. Det uppsatta målet ligger sedan till grund för ersättningen som ges till WW.

Vad är fördelen för mig som företagare med WW Resultat?

Fördelen är att vi på WW tar på oss ansvaret för att leverera resultat – medans du kan luta dig tillbaka och lita på vår process. Anledningen till att vi kan erbjuda tjänsten är eftersom vi är helt trygga i vårt välprövade arbetssätt, som gång efter gång levererat höga resultat för våra kunder.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
Vi använder reCaptcha för att undvika få in spam.