Digital marknadsföring i alla kanaler

Digital marknadsföring i framkant

På webbyrån Wasabi Web tror vi på att bygga hemsidor från grunden med ett tydligt affärsmål att mäta och följa upp efter lanseringsdatum. Därför arbetar vi med digital marknadsföring.

När vi väl har byggt klart en ny webb eller e-handel är bara halva arbetsprocessen avklarad. Nästa fas består av att marknadsföra den nya webben i digitala kanaler och kampanjer för att se till att fortsätta öka trafiken och resultaten även efter lansering.

Genom noggranna SEO-analyser, Google Ads-annonser, annonsering på sociala medier, AB-tester, användartester, konverteringsoptimering och andra effektiva digitala marknadsföringsverktyg ser vi till att driva in rätt trafik till er webbsida. Glöm inte – många konverteringar börjar med en sökning!

Alla åtgärder som ingår i webbyrån Wasabi Webs digitala marknadsföring görs i syfte att skapa förutsättningar för att ni som kund ska möta uppsatt målsättning för ROI, d.v.s. få avkastning på er lagda investering.

Här kan du som exempel läsa om det prisbelönade projektet från Wasabi Web där 8.000 kr gav 1,2 miljoner kr i försäljning för en kund via Google Ads.

Exempel på uppdrag inom digital marknadsföring

Är ni intresserade av att öka trafiken till er webbplats med en webbyrå som vet hur man driver trafik som ökar försäljning? Då ser vi fram emot ert samtal för att utveckla er digitala marknadsföring.

WW Platform

Hur skapar vi er nya hemsida
med WordPress?

Vi designar och bygger premiumwebb i WordPress med fokus på affärsmål. När den nya hemsidan är uppe så forsätter vi givetvis öka försäljningen för kunder som önskar ett långsiktigt samarbete med hjälp av vår kundtjänst, hosting eller övriga digitala marknadsförings-tjänster.

WW Platform är en modulär plattform vi skräddarsytt och lagt ner 1000-tals timmar bakom som våra kunder kan administrera själva i WordPress och via WW kundzon. Den innehåller alla moduler som behövs för att montera ihop en riktigt bra och konverterande webb. Dessutom är det väldigt hög page-speed och hög säkerhet på sajten. Med vårt webbhotell och säkerhetslösning är den också GDPR-anpassad.

Behöver vi unika moduler som inte finns inom plattformen bygger vi det som tillägg.