Digital marknadsföring i alla kanaler

Digital marknadsföring i framkant

webbyrån Wasabi Web tror vi på att bygga hemsidor från grunden med ett tydligt affärsmål att mäta och följa upp efter lanseringsdatum. Därför arbetar vi med digital marknadsföring.

När vi väl har byggt klart en ny webb eller e-handel är bara halva arbetsprocessen avklarad. Nästa fas består av att marknadsföra den nya webben i digitala kanaler och kampanjer för att se till att fortsätta öka trafiken och resultaten även efter lansering.

Genom noggranna SEO-analyser, Google Ads-annonser, annonsering på sociala medier, AB-tester, användartester, konverteringsoptimering och andra effektiva digitala marknadsföringsverktyg ser vi till att driva in rätt trafik till er webbsida. Glöm inte – många konverteringar börjar med en sökning!

Alla åtgärder som ingår i Wasabi Webs digitala marknadsföring görs i syfte att skapa förutsättningar för att ni som kund ska möta uppsatt målsättning för ROI, d.v.s. få avkastning på er lagda investering.

Här kan du som exempel läsa om det prisbelönade projektet från Wasabi Web där 8.000 kr gav 1,2 miljoner kr i försäljning för en kund via Google Ads.

Uppdrag inom digital marknadsföring

  • Grundliga SEO-analyser (sökmotoroptimering) som möjliggör en framflyttad placering på Google och i andra sökmotorer.
  • Skräddarsydda Google Ads-annonser anpassade efter målgruppens kartlagda användarbeteende.
  • Annonsering och strategi på sociala medier.
  • AB-tester/användartester som reder ut vilken designlösning som i störst utsträckning genererar flest säljtillfällen på er webbsida.
  • Genomgående fokus på marknadsföringsåtgärder som ökar faktisk försäljning och trafik som motsvarar ROI (Return on investment).
  • Webbutveckling
  • Konverteringsoptimering
  • Videoproduktion för en trevligare och tydligare besökarupplevelse.
  • Annonsering och strategisk planering av närvaro på sociala medier
  • Content marketing för att stärka varumärket och öka chansen till konvertering via organiska sökningar.

Är ni intresserade av att öka trafiken till er webbplats med en webbyrå som vet hur man driver trafik som ökar försäljning? Då ser vi fram emot ert samtal för att utveckla er digitala marknadsföring.

WW Platform

Hur skapar vi er nya hemsida
med WordPress?

Vi designar och bygger premiumwebb i WordPress med fokus på affärsmål. När den nya hemsidan är uppe så forsätter vi givetvis öka försäljningen för kunder som önskar ett långsiktigt samarbete med hjälp av vår kundtjänst, hosting eller övriga digitala marknadsförings-tjänster.

WW Platform är en modulär plattform vi skräddarsytt och lagt ner 1000-tals timmar bakom som våra kunder kan administrera själva i WordPress och via WW kundzon. Den innehåller alla moduler som behövs för att montera ihop en riktigt bra och konverterande webb. Dessutom är det väldigt hög page-speed och hög säkerhet på sajten. Med vårt webbhotell och säkerhetslösning är den också GDPR-anpassad.

Behöver vi unika moduler som inte finns inom plattformen bygger vi det som tillägg.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt