Digital marknadsföring i alla kanaler

Digital Marknadsföring

Digital marknadsföring med Wasabi Web

På webbyrån Wasabi Web tror vi på att bygga hemsidor från grunden med ett tydligt affärsmål att mäta och följa upp efter lanseringsdatum.

När vi väl har byggt klart en ny webb eller e-handel är dock bara halva arbetsprocessen avklarad. Nästa fas består av att marknadsföra den nya webben med digitala kanaler och kampanjer för att se till att fortsätta öka trafiken och resultaten även efter lansering.

Genom noggranna SEO-analyser, AdWords-annonser, annonsering på sociala medier, AB-tester, användartester, konverteringsoptimer och andra effektiva digitala marknadsföringsverktyg ser vi till att driva in rätt trafik till er webbsida. Glöm inte – många konverteringar börjar med en sökning!

Alla åtgärder som ingår i webbyrån Wasabi Webs konverteringscykel görs i syfte att skapa förutsättningar för att ni som kund ska möta uppsatt målsättning för ROI, d.v.s. få avkastning på er lagda investering.

Digital marknadsföring med Wasabi Web innefattar:

  • Grundliga SEO-analyser (sökmotoroptimering) som möjliggör en framflyttad placering på Google och i andra sökmotorer.
  • Skräddarsydda AdWords-annonser anpassade efter målgruppens kartlagda användarbeteende.
  • Video-content
  • Annonsering och strategi på sociala medier
  • AB-tester/användartester som reder ut vilken designlösning som i störst utsträckning genererar flest säljtillfällen på er webbsida.
  • Genomgående fokus på marknadsföringsåtgärder som ökar faktisk försäljning och trafik som motsvarar ROI (Return on investment).
  • Konverteringsoptimering av hemsidor

Wasabis månadspaket:

Är ni intresserade av att öka trafiken till er webbplats med en webbyrå som vet hur man driver trafik som ökar försäljning? Då ser vi fram emot ert samtal. 

Google Rating
4.8
Bli kontaktad