WW Platform – Wasabi Webs stolthet

WW Platform är Wasabi Webs egna WordPress-produkt som är byggd med både design och användaren i fokus.

För vem är WW Platform?

WW Platform är byggd för alla storlekar på webbplatser. I nuläget använder alltifrån börsnoterade företag till lokala föreningar WW Platform – vi  anpassar och skapar bästa möjliga lösning efter behov.

  • Ta del av färdiga funktioner som redan skapats åt bla. börsnoterade företag och globala varumärken.
  • Få din webb att ladda snabbt - tack vare gedigen kunskap utav en av Sveriges ledande webbyråer.
  • Uppfinn inte hjulet själv - ta rygg på vad andra gjort utan extra kostnad.
  • Få en produkt som blir bättre med tiden och ständigt är under utveckling.
  • Ta del av unik statistik, nya funktioner/moduler och säkerhetsuppdateringar - kostnadsfritt.

Wordpress webbyrå

Vad är WW Platform?

WW Platform är en modulär plattform som Wasabi Web utvecklat utifrån WordPress-standard  (html, css, js, php). Resultatet av tusentals utvecklingstimmar är en omfattande modul-bank, där du som kund enkelt kan administrera din webb på egen hand. WW Platform innehåller därmed alla förutsättningar som behövs för att montera ihop en riktigt bra och konverteringsfrämjande webb. Dessutom kan unika moduler skapas utifrån specifika önskemål som inte finns färdiga i nuvarande WW Platform. Dessa nya moduler produceras som ett tillägg på tex. 20h istället för att bygga hela projektet från grunden, vilket gynnar våra kunder. Tekniskt sätt kan webbplatser som byggs i WW Platform uppnå en page speed uppemot 95/100%. Detta tack vare att plattformen är välbyggd och dessutom låter uppladdade bilder passera olika komprimeringsverktyg, som får webben att upplevas som snabbladdad. Självklart är även alla moduler och all design i WW Platform responsiv/mobilanpassad för att ge dem som besöker webben från en mobil enhet minst lika bra (om inte bättre) användarupplevelse som de som besöker webben från en dator.

Wasabi Webs erbjuder även hosting av webbplatsen. Hostningen är GDPR-anpassad och säkerheten förstärks i form av en dubbel brandvägg, mjukvara i servernivå (bland annat en Web Application Firewall), WordPress-säkerhet (Ithemes Security, Tvåstegs-inloggning) samt ett kvalitativt SSL-certifikat. Som hosting-kund ges även tillgång till nya moduler som produceras av andra kunders intiativ som använder WW Platform. Det finns med andra ord en kollektiv effekt i att vara hosting-kund, eftersom WW Platform kontinuerligt genomgår uppdateringar och nya moduler byggs på – som alla kunder får ta del utav.

Välj en webbyrå som anpassar WordPress efter dina behov – välj Wasabi Web!

Fördelar med WW Platform

globe

Flerspråksstöd

Med hjälp av språksstöd kan din webbplats översättas anpassat till de marknader som ni riktar er till.

cube

Modulbaserat

Bygg undersidor med moduler som finns tillgängliga i WW Platform. Nya moduler och förbättringar uppdateras ständigt.

shuttle

Hög prestanda

Din webb får 95/100 i Google PageSpeed.

Populära moduler i WW PlatformMega DropdownEmployer brandingTestimonialsLanguageMusicFiltreringVitec Express koppling för mäklarePinMeTo-integration (Karta)Google Maps-karta med sökfunktionProduktöversiktInloggnings-skydd (Intranät)BildgalleriDokumentbankPressmeddelanden via CisionPressmeddelanden via MFNDark modeTabbarPrisboxarOffertformulärTidslinje

Senaste uppdateringar i WW Platform

WW Platform uppdateras kontinuerligt med nya moduler och funktioner. Vi strävar alltid efter förbättringar och jobbar ständigt med förbättringar för buggar, UX och SEO. Om du dessutom har vår nyaste WW Platform 3.0 får du nya uppdateringar direkt – smidigare än så blir det inte.

System och färdiga integrationer i WW Platform

Webbutveckling Wordpress webbyrå

HubSpot

Webbutveckling Wordpress webbyrå

Salesforce

Webbutveckling Wordpress webbyrå

Cision

Webbutveckling Wordpress webbyrå

MailChimp

Webbutveckling Wordpress webbyrå

Ungapped

Wordpress webbyrå

Vitec Express

Wordpress webbyrå

PinMeTo

logo-waiteraid-1

WaiterAid

logo-formitable-1

Formitable

Vanliga frågor och svar om WW Platform och Wordpress

Vad är skillnaden på WW Platform och en vanlig WordPress-hemsida?

WW Platform är en modulär plattform som vi utvecklat utifrån WordPress-standard  (html, css, js, php). Resultatet är tusentals utvecklingstimmar med en omfattande modul-bank, som ni som kund enkelt kan administrera själva via WordPress. WW Platform innehåller alla moduler som behövs för att montera ihop en riktigt bra och konverterande webb. Några av fördelarna är snabbare page-speed, bättre UX och säkrare plattform pga minimalt med externa plug-ins.

Varför är WW-produkter tekniskt bättre än andra hemsidor?

Eftersom WW Platform är tekniskt välbyggd och samtliga uppladdade bilder passerar olika komprimeringsverktyg för att reduceras i storlek är våra webbplatser snabbladdade. I mätningar uppnås en page speed på uppemot 95/100.

Med vår hosting är den också GDPR-anpassad och säkerheten förstärks i form av en dubbel brandvägg, mjukvara i servernivå (bland annat en Web Application Firewall), WordPress-säkerhet (Ithemes Security, Tvåstegs-inloggning) samt ett kvalitativt SSL-certifikat.

 

Måste jag ha hosting hos Wasabi Web för att köpa WW Platform?

Nej, du kan köpa en hemsida hos Wasabi Web och hosta den externt. Det som händer då är att du inte får kostnadsfria uppdateringar i plattformen samt tillgång till WW Kundzon med SEO-siffror, statistik från Google Analytics och förbättringsförslag på webben samt notiser om nya funktioner i din produkt.

Även löpande support blir något dyrare då vi behöver ladda ned projektet lokalt och göra manuella ändringar på er hemsida istället för att ni redan ligger i vårt produktträd.

Vart hittar jag dokumentation/guider om moduler i WW Platform?

På våran modul sida hittar man mer information om våra moduler.

Urval av kundcase i WW Platform

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt