Wasabi Web presenterar

Heja Uppsala

Heja Uppsala

Kundcase

Heja Uppsala är Uppsalas största kalendarium och plattform för positiva nyheter, de kan liknas med en digital turistbyrå som uppskattas av många Uppsalabor. Webbplatsen innehåller information kring vad som sker just nu, vad som kommer att ske och vad som hänt i Uppsala. Med andra ord Uppsalas stora kalender för event!

Webbyrån Wasabi Web vann stolt rollen som uppdragsgivare för Heja Uppsalas webbsida. 

Utmaning

De utmaningar som definierades i Workshopen med Heja Uppsala var att de ville hitta en bra struktur för att driva mer trafik som skapar ökade intäkter, samt möjliggöra en tydlig och välfungerande kalender som spelar en central roll på webben. 

Heja Uppsala lösning

En ny webbplats publiceras som både håller en bättre standard och ny design som skapar en tydlig struktur och samtidigt sätter kalendern i fokus som önskat. Uppdraget innefattade en total överfyllt av innehåll till den nya webben som Wasabi Web producerade av deras WordPress-produkt, samt paketering av projektet Uppsalas största kalender. Se event-kalendern!   

Resultat

Efter Wasabi Web publicerade den nya webbplatsen gav det effekt och en stor positiv ökning inom flertal parametrar för Heja Uppsala. Nyckeltalen nedan talar sitt tydliga språk och jämfördes med samma period från föregående år.

  • Innehållsflytt
  • Produktion av ny WW Platform-hemsida i WordPress
  • Användarvänlighet

+ 28%

Unika användare

+ 33%

Sessioner

+ 33 845%

Outbound links

Intresserad?

Klicka nedan för att kontakta webbyrån Wasabi Web för att skapa motsvarande produktion som Heja Uppsala.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt