Webbstrategi ur ett nytt perspektiv

En webbstrategi som är gjord för dagens onlinemiljö handlar om att skapa en fungerande helhet snarare än att göra isolerade punktinsatser som ska dra hela inkomstlasset. Det här var något som vi på Wasabi Web insåg i ett tidigt skede. Därför beslutade vi att bli en digital helhetsleverantör som erbjuder hela skalan av webbtjänster som krävs för att stärka varumärken och skapa framgångsrika webbplatser.

Webbutveckling

Webbproduktion är och kommer alltid utgöra utgångspunkten för vår verksamhet. Vi har mångårig erfarenhet av att skapa premiumwebb och e-handel mot alla typer av branscher. För förordar en webbstrategi som utgår från ett tydligt affärsmål, genom att skapa ett önskat användarbeteende hos identifierade målgrupper. Våra UX/UI-designers är experter på att ta fram webb som förenar förstklassig estetik och samtidigt genererar ökad ROI.

Digital marknadsföring

När webben och e-handeln är lanserad är det dags att sprida ordet om den! Den som inte syns online, finns som bekant inte. Vi erbjuder ett antal tjänster inom digital marknadsföring som ökar er närvaro, genererar högre trafikflöden och lockar till sig nya kundgrupper. Genom rätt SEO-strategi, content marketing-artiklar, kampanjer i sociala medier, intresseväckande video och smart Google Ads-annonsering (PPC/SEM) upprättar ni en direktkanal till er målgrupp. Åtgärder som konverterar en besökare till en betalande kund.

Hosting – Webbhotell

Vårt ansvar upphör inte efter genomförd lansering. Om ni önskar sköter vi den fortsatta driften och underhållet av webbplatsen. Vi erbjuder ett antal hostingpaket och serviceavtal vars tonvikt ligger på cybersäkerhet och snabbfotad service. Uppstår det något problem med sajten? Via vår support får du hjälp så snabbt som möjligt!

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt