Motion Display

Motion Display

Kundcase

Motion Display Scandinavia AB är ett börsnoterat bolag som specialiserar sig på innovativa butiksskyltar och har snabbt blivit marknadsledande med sin patenterade teknik och seniora ledning. Redan 2012 blev det internationella skyltbolaget, med huvudkontor i Uppsala, kund hos Wasabi Web.

Uppdraget bestod initialt av webbproduktion, e-handel samt support och växte därefter till ett strategiskt samarbete avseende digital marknadsföring och bollplank för samtliga webbfrågor. Sedan samarbetet sjösattes har flera hemsidor producerats samt att en omfattande ompaketering av bolagets content har skett.

Utmaning

En av utmaningarna som definierades under Wasabi Webs workshop var att hitta ett bra upplägg kring filtrering av bolagets case utifrån segment mot potentiella kunder, samt en tydlig paketering av bolagets historia, styrelse och att presentera financial reports för bolagets aktieägare.

Innan Wasabi Web kom in i bilden hade bolaget haft problem med krånglig administration av hemsidan och ett CMS-verktyg som var omständigt att uppdatera. Wasabi Web hade ett tydligt mål – att stärka bolagets digitala paketering med en ny hemsida i WordPress som ökar engagemanget hos hemsidans besökare.

Lösning

Wasabi Web fick förnyat förtroende att producera en ny hemsida i WordPress, SEO, Content marketing samt fortsatt drift och support.

Resultat

Slutresultatet blev motiondisplay.com, en modern och internationell hemsida med alla tekniska förutsättningar ett börsnoterat företag kräver samt smart paketering av bolagets case. Vi skapade även en webb med bra läsbarhet anpassad utifrån WCAG-krav och GDPR, vilken genererat avsevärt förbättrad besökarstatistik.

  • Hemsida för Tyskland och USA
  • Automatisk koppling mot Cision
  • Hög placering på Google

97 %

Page speed i Googles verktyg.

56 %

Ökning i konvertering på ett år.

20 st

Topp 10-placeringar på Google.

Vi fick tips om att kontakta Wasabi Web när vi skulle göra om vår hemsida. Vi mötte ett proffsigt gäng som tog sig an projektet med största entusiasm. Det har varit ett långt samarbete med mycket glädje och proffsigt handlag. Rekommenderas.
Anna Engholm
VD, Motion Display

Intresserad?

Gå i börsnoterade Motion Displays fotspår – klicka på knappen för att beställa SEO och en ny modern hemsida i WordPress.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt