Sociala medier | Strategi

Digital närvaro genom en strategi för sociala medier

Strategi för sociala medier

Vi når era primära målgrupper i sociala kanaler

Har det hänt att du klickat på något inlägg som lyder “10 tips på hur du kan…”? Det är ju precis det marknadsföring handlar om – att skapa uppmärksamhet och engagemang!

Oavsett om det är ett roligt dansklipp eller en lyckad företagskampanj möjliggör sociala kanaler interaktion mellan människor och öppnar upp kommunikation med en målgrupp på ett sätt som tidigare inte varit möjligt. Med största sannolikhet har inte företag som främsta mål att skapa det nästa Gangnam style-klippet, men grundstommen finns ändå där – att intressera och engagera en stor skara människor. Det är i sociala medier som företag får möjlighet att stärka sitt varumärke och bygga nära relationer med sina kunder.

Det finns inga gränser! Möjligheterna är oändliga och sträcker sig ifrån att skapa rörligt material som sprids på YouTube till annonser via Facebook eller Instagram. Genom innovativa idéer och energi går det att skapa ett kreativt flöde. Därför erbjuder Wasabi Web tjänster som förbättrar er strategi på sociala medier, vilket i sin tur leder till högre engagemang.

Strategier i djungeln

På egen hand kan det vara svårt att organisera företagets digitala marknadsföring i en djungel av kanaler och information. Vi på Wasabi Web planerar och lägger upp strategier för vilka sociala kanaler som lämpar sig för er verksamhet och hur ett professionellt innehåll delas och får optimal spridning. Vi hittar er målgrupp, väljer rätt kanaler, anpassar och skapar innehåll. Genom att blanda kvalitativ copy (artiklar, blogginlägg) och rörligt material (filmer & ljud) ökar vi kvalitén på inläggen och skapar goda förutsättningar för ett attraktivt flöde som länkar in till er webbplats!

Kanaler som vi jobbar med är Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, Snapchat och YouTube – det vill säga de främsta sociala kanaler som man kan tänka sig synas på. Vill ni att ert företag ska vara något som syns i er målgrupps flöde och ha era egna nischade “klickisar” eller “snackisar”? Då är marknadsföring genom sociala kanaler ett utmärkt alternativ!

ORGANIC

✔  4 inlägg per månad
  (bild, video alt. GIF)
✔  Upp till 2 ad hoc-inlägg per månad
✔  Material till inlägg
✔  Tillgång eller skapande av konto
✔  Etablering av hashtags
✔  Captions till inlägg
✔  Interaktion med följare

7 000 kr / mån

LIGHT

✔  2 kampanjer per månad
  (bild, video alt. GIF)
✔  Tillgång eller skapandet av konto
✔  Målgruppsinställningar
✔  Bildframtagning till 2 kampanjer
✔  Captions till 2 kampanjer
✔  Kampanjhantering
✔  Slutrapportering

8 000 kr / mån

STANDARD

✔  4 kampanjer per månad
  (bild, video alt. GIF)
✔  Tillgång eller skapandet av konto
✔  Målgruppsinställningar
✔  Bildframtagning till 4 kampanjer
✔  Captions till 4 kampanjer
✔  Kampanjhantering
✔  Slutrapportering

16 000 kr / mån

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt