Wasabi Web presenterar

Upsala GK

Upsala GK

Kundcase

Upsala GK är en golfklubb av hög kvalité som funnits sedan 1937, klubben är en härlig oas att umgås på och är tillgänglig för alla oavsett golfintresse eller tidigare erfarenhet. Dessutom har de skicklig personal, goda entreprenörer och trogna sponsorer. Upsala GK kan också glädja sig åt många besökare samt att klubben genom åren fått förtroendet att stå som värd och arrangör för ett flertal stora golftävlingar. 

Under 2022 vann Wasabi Web hem uppdraget att skapa en ny modern och användarvänlig webbplats som andas och positioneras som en av Sveriges främsta golfklubbar!

Utmaning

Några av de utmaningar som definierades under workshopen tillsammans med Wasabi Web var exempelvis att rikta kommunikationen mot en yngre målgrupp som ställer högre krav på varumärkesimage och värdegrund. Det fanns även ett behov att förenkla navigeringen och rensa upp bland material som inte längre var aktuellt. Men samtidigt behålla SEO-kraften som byggts upp och publicera nytt innehåll som målgruppen efterfrågade. 

Upsala GK lösning

För att generera fler besökare till Upsala GKs webbsida har Wasabi Web förbättrat den grafiska identiteten genom att anpassa den till en yngre målgruppen som de ville nå ut till. Se den nya grafiska identiteten här. Webbsidan anpassades med nya funktioner som hade efterfrågats, exempelvis en termometer som visar vilka banor som är öppna och även rekommenderade för dagens temperatur. Webbsidan publicerades med en ny modern och strukturerad design som endast innehåller uppdaterad och aktuell information.   

Resultat

Wasabi Webs insats för Upsala GK gav en fin utveckling på de förväntningar som framgick i början av processen. Resultaten talar för sig själva – ni är välkomna att ta en titt på Upsala GKs nya webbplats. 

  • Ny webbplats producerad av Wasabi Web
  • Efterfrågade nya funktioner
  • Uppdaterad grafisk identitet

+ 691%

Användare

+ 748%

Sidvisningar

+ 1040%

Medlemmar

+ 1650%

Telefonsamtal

jacob-upsakagk-1
"Samarbetet med Wasabi Web, från ledning till utvecklare, har varit utomordentlig. De är ett sammansvetsat team som besitter löjeväckande mycket kompetens. Vi beställde ny webb och grafisk profil - vilket lyft!"
Jacob Mattebo
Beställare, Upsala GK

Intresserad?

Klicka nedan för att kontakta webbyrån Wasabi Web för att skapa motsvarande produktion som Upsala GK.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt