ICA Kvantum väljer Wasabi Web

  • Nyhet
  • Lästid: 5 minuter
andreas-glimbrant-emil-carlson-press-ica-wasabiweb-2

I samband med att ICA Kvantum Gränby stärker sig digitalt står det klart att Wasabi Web vinner uppdraget avseende e-handel för deras catering-verksamhet. Uppdraget kommer sträcka sig över minst tre år och även involvera tjänster inom SEO, Google Ads, drift, säkerhet och utbildning.

ICA Kvantum Gränby är ett varumärke som ligger många Uppsalabor varmt om hjärtat. Det är nog få av oss som inte någon gång har kommit i kontakt med butiken, som faktiskt är en av de allra bästa i Sverige.”, säger Andreas Glimbrant i ett utlåtande.

”Efter att ha jobbat med flertalet projekt inom mat- och catering för kunder som Cajsa’s Kök, Carotte, Landings, Taco Bar och Klang Market känns det nu extra kul att få jobba med ICA Kvantum i Gränby – ett av Sveriges starkaste varumärken och en av Sveriges bästa matbutiker”, fortsätter Andreas Glimbrant.

“Vi är otroligt glada över att vi nu kan erbjuda hela vårt catering-sortiment online. Tillsammans med Wasabi Web har vi skapat en enkel och smidig e-handel för catering som gör att vi kan leverera god och genuin mat från 2 personer och uppåt i hela Uppsala.” säger Emil Carlson på ICA Kvantum Gränby i en kommentar.

Media om projektet:
Dagligvarunytt.se/digital-succe-hos-ica-kvantum-i-granby-catering-2-0

Om ICA Kvantum Gränby
:
ICA Kvantum Gränby är en av Sveriges större livsmedelsbutiker, drivs som ett familjeföretag sedan 1971 och är en stor arbetsgivare i Uppsala med drygt 180 anställda. Butiken är kända för sitt stora och prisvärda sortiment och den höga servicenivån. ICA Kvantum Gränby har tidigare vunnit pris som Butikernas butik i Sverige.

Besök hemsidan: Granbycatering.se
Läs mer om projektet: Ica Kvantum Gränby – En försäljningssuccé

Om Wasabi Web
Wasabi Web AB är en webbyrå i Uppsala som grundades 2012.  Byrån har under åren vunnit uppdrag åt varumärken som Apollo, Toshiba, Vattenfall och Philips samt prisats i utmärkelser som DI Gasellföretag (x2) och Årets Unga Företagare i Sverige.

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange dina kontaktuppgifter
så kontaktar vi dig så snart vi kan

Obligatoriskt