ICA Kvantum väljer Wasabi Web

Daglig varunytt ica kvantum gränby wasabi web

I samband med att ICA Kvantum Gränby stärker sig digitalt står det klart att Wasabi Web vinner uppdraget avseende e-handel för deras catering-verksamhet. Uppdraget kommer sträcka sig över minst tre år och även involvera tjänster inom SEO, Google Ads, drift, säkerhet och utbildning.

ICA Kvantum Gränby är ett varumärke som ligger många Uppsalabor varmt om hjärtat. Det är nog få av oss som inte någon gång har kommit i kontakt med butiken, som faktiskt är en av de allra bästa i Sverige.”, säger Andreas i ett utlåtande.

”Efter att ha jobbat med flertalet projekt inom mat- och catering för kunder som Cajsa’s Kök, Carotte, Landings, Taco Bar och Klang Market känns det nu extra kul att få jobba med ICA Kvantum i Gränby – ett av Sveriges starkaste varumärken och en av Sveriges bästa matbutiker”, fortsätter Andreas .

“Vi är otroligt glada över att vi nu kan erbjuda hela vårt catering-sortiment online. Tillsammans med Wasabi Web har vi skapat en enkel och smidig e-handel för catering som gör att vi kan leverera god och genuin mat från 2 personer och uppåt i hela Uppsala.” säger Emil Carlson på ICA Kvantum Gränby i en kommentar.

Media om projektet:
Dagligvarunytt.se/digital-succe-hos-ica-kvantum-i-granby-catering-2-0

Om ICA Kvantum Gränby
:
ICA Kvantum Gränby är en av Sveriges större livsmedelsbutiker, drivs som ett familjeföretag sedan 1971 och är en stor arbetsgivare i Uppsala med drygt 180 anställda och omsätter ca 600 MSEK. Butiken är kända för sitt stora och prisvärda sortiment och den höga servicenivån. ICA Kvantum Gränby har tidigare vunnit pris som Butikernas butik i Sverige.

Besök hemsidan:
Granbycatering.se

Läs mer om projektet:
Ica Kvantum Gränby – En försäljningssuccé

Om Wasabi Web:
Wasabi Web AB är en webbyrå i Uppsala som grundades 2012.  Byrån har under åren vunnit uppdrag åt varumärken som Apollo, Toshiba, Vattenfall och Philips samt prisats i utmärkelser som DI Gasellföretag (x2) och Årets Unga Företagare i Sverige.

WW Catering är bolagets senaste e-handelssatsning som just nu används av:

Mer information om produkten:
wasabiweb.se/webbstrategi/e-handel-catering-butik/ 

Går ni i tankar om att skala upp er catering?
Kontakta oss på info@wasabiweb.se så berättar vi mer!

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt