Wasabi Web presenterar

Scandinavian CRO

SCRO – The Scandinavian CRO

Kundcase

Scandinavian CRO är ett CRO-bolag som levererar alla delar inom kliniska prövningar, såsom studier och projektledning. De är kundens partner innan nya läkemedel kommer ut på marknaden och säkerställer klinisk evidens. De agerar även som länk mellan klinikerna och företag och finns för att människor ska få bättre vård.

SCRO efterfrågade en tydligare grafisk profil, en ny överskådlig hemsida ett bättre bildmanér samt en strategi för synlighet på Google. Det var även viktigt att lyfta fram bolagets tjänsteområden med tydliga landningssidor för göra deras erbjudande mer lättillgängligt.

Utmaning

En av utmaningarna som definierades under workshopen tillsammans med oss på webbyrån var att hitta ett bra upplägg för bilder, då SCRO inte hade någon upparbetad bildbank, nytt omtag för varumärkesplattformen samt en tydlig paketering av bolagets historie- och karriärsida. Dessutom behövde innehållet sökordoptimeras för att öka chanserna till störra organisk synlighet på Google.

Lösning

Wasabi Web fick förtroendet att producera en ny varumärkesplattform, webb i WordPress, video, SEO-analys, sökordsoptimerade texter, konsultation kring bildspråk samt fortsatt drift och support.

Resultat

Slutresultatet blev Scro.se, en modern och snabbladdad webbplats med ett nytt grafiskt manér och smarta funktioner. som en Spotify-modul för bolagets karriärsida. Vi skapade även en webb med god läsbarhet anpassad utifrån WCAG och GDPR-krav som genererat ökad trafik och förbättrad besökarstatistik.

Se den grafiska profilen för SCRO här.

  • Uppdaterad varumärkesplattform
  • Överskådlig hemsida

20

Antal anställda.

280

Kliniska studier

100

Kunder

Vi är så nöjda med vårt samarbete med Wasabi Web som hjälpte ny hemsida, varumärkesplattform, film och SEO. Rekommenderas!
Christina Ninalga Stålberg
Marknadschef, Scandinavian CRO

Intresserad?

Gör som Scandinavian CRO – klicka på knappen för en ny varumärkesplattform, modern hemsida i WordPress, sökordsoptimering, digital marknadsföring och drift.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt