Adapteo

Adapteo

Kundcase

“Det känns kul att jobba med Adapteo då de har en fin värderingsgrund och vi är såklart hedrade att de valde Wasabi Web som deras webbyrå, sade marknadsansvarige Nils Engvall på Wasabi Web i ett utlåtande.

Utmaning

En av utmaningarna som definierades under Wasabi Webs workshop var att Adapteo hade 7 st olika språk som behövde finnas på hemsidan.

Bolaget hade även tidigare haft problem med mätning av sin trafik på hemsidan samt positioner på Google. Wasabi Web hade ett tydligt mål – att stärka bolagets paketering med en ny internationell hemsida i WordPress med en enklare administration och säkrare drift.

Lösning

Första steget i samarbetet var att färdigställa den nya hemsidan för Adapteo. Efter förstudien insåg vi tidigt att Adapteo hade bekymmer med tidskrävande administration pga att olika marknader hade olika rutiner och landningssidor. Därför togs beslutet att prioritera över resurser till en homogen lösning för samtliga marknader – WW Platform.

Resultat

Under q3 2020 blev det klart att det hårda arbetet givit resultat med en ökning på mobiltrafik på över 70%. Utöver detta producerades även nya funktioner i WW Platform för att visa nyckeltal för koncernen samt att hemsidan nominerats med priser för sin design.

  • Internationell hemsida på 5 språk
  • Koppling mot Cision (börskrav)
  • GDPR-anpassad

8

Antal marknader.

538

Antal anställda.

Intresserad?

Gå i Adapteos fotspår – klicka på knappen för en ny  modern hemsida i WordPress och säker drift.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt