Cajsa's Kök

Cajsa's Kök

Kundcase

Redan 2013 blev Cajsa’s Kök kund hos Wasabi Web. Uppdraget bestod initialt av webbproduktion och växte till ett strategiskt samarbete avseende digital marknadsföring och bollplank för samtliga digitala frågor. Under 2018 hjälpte vi företaget att ansöka om digitaliseringsstöd hos Tillväxtverket med stor framgång, vilket blev starten till den framgångsrika e-handeln för catering som uppmärksammades under det gemensamma eventet ”Ett knapptryck till fest – Den nya köpresan”. Därefter gjorde vi även ett omtag för deras WordPress-hemsida.

Utmaning

En av utmaningarna som definierades under en Wasabi Web-workshops var att hitta ett bra upplägg kring fördelning av offertförfrågningar och direktköp. Att jobba med e-handel inom catering var initialt ett rätt nytt koncept som behövde visa proof of concept innan vi kunde dra igång några större marknadsföringsinsatser via SEO och Google Ads.

En annan utmaning var att visa upp bredden i Cajsa’s erbjudande. Från finfester för kungligheter och mindre företagsevenemang för 10 personer till stora festivaler med världsartister. Balansen var hårfin och krävde stort strategiskt arbete kring paketering och hierarkin av information på det nya hemsidorna.

Resultat

Vi är stolta över vårt långa samarbete med Cajsa Johansson, känd från Kockarnas Kamp i TV4. Resultatet av arbetet med Cajsa’s Kök talar sitt tydliga språk: 60 % i ökat antal kontaktförfrågningar, 100% i ökat i antal offertförfrågningar via den säljande hemsidan i WordPress och över 1.000.000 SEK i årlig försäljning av catering efter lansering av e-handeln.

Besök hemsidan – Cajsas-kok.se
Besök webbshop – Cajsaswebbshop.se

  • Produktion av säljande hemsida
  • Sökordsoptimering (SEO)
  • Webbhotell (Hosting)

60 %

Ökning av kontaktförfrågningar.

1 000 000 SEK

Försäljning i e-handel.

100 %

Ökning av offertförfrågningar.

Vi är oerhört nöjda med samarbetet med Wasabi Web. Annars hade vi inte varit kund sedan 2013!
Cajsa Johansson
Grundare, Cajsa's Kök

Intresserad?

Gå i TV-kocken Cajsa Johanssons fotspår – klicka på knappen för att beställa SEO, en modern hemsida i WordPress och e-handel för catering.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
Vi använder reCaptcha för att undvika få in spam.