Hectronic

Hectronic

Kundcase

Hectronic är ett svenskt bolag med 30 st anställda med kontor i Uppsala, vars moderkoncern har 4000 anställda. Företaget levererar skräddarsydda datorer med ett speciella krav för bolagets industrikunder.

“Det känns kul att jobba med en så fint Uppsala-företag som Hectronic och vi är såklart hedrade att de valde Wasabi Web som webbyrå för att producera deras nya hemsida, SEO samt drift, sade Andreas på Wasabi Web i ett utlåtande.

Utmaning

En av utmaningarna som definierades under Wasabi Webs workshop var att bolaget inte hade uppdaterat sin hemsida hectronic.se sedan början av 2000-talet. Detta innebar flera risker för bolagets Google-placeringar då sidan inte indexerats om på så många år.

Wasabi Web hade ett tydligt mål – att stärka bolagets paketering med en ny hemsida i WordPress som bättre kommunicerade Hectronics erbjudande och genererade mer trafik.

Resultat

Den nya hemsidan ökade antalet sidvisningar med över 100 %  jämfört med den gamla hemsidan. Ökningen av besökare var 125 %.

Utöver detta producerades även nya funktioner i WW Platform för att hemsidan skulle ladda snabbt. Hemsidan fick hela 94%  i page-speed i Googles verktyg Page Insights.

Besök hemsidan: Hectronic.se

  • Modern hemsida i WordPress
  • Säker drift med SSL-certifikat
  • Snabba laddningstider
  • GDPR-anpassad

100 %

Ökning av sidvisningar.

125 %

Ökning av besökare.

2 %

Minskning i avhopp

Intresserad?

Gå i Hectronics fotspår – klicka på knappen för en ny modern hemsida i WordPress, digital marknadsföring och drift.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt