Webbyrån utses till DI Gasell 2019

Dagens industri utsåg den digitala byrån Wasabi Web till vinnare i DI Gasell 2018. Nu är det klart att webbyrån uppfyller kraven för andra året i rad.

Om DI Gasell:
Enbart 2% av Sveriges aktiebolag når kriterierna för ett Gasellföretag. Kriterierna innefattar: Nettoomsättning som överstiger 10 miljoner kronor, Minst tio anställda, Minst fördubblat sin omsättning på 4 år, Ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren och sunda finanser.

”Väldigt kul att få uppleva detta igen då det var ett mål vi satte upp som två tjugoåringar i källaren när vi startade. Vi hoppas detta kan inspirera andra företagare också att det är möjligt att starta fina företag från Uppsala”, säger Nils Engvall, delägare på Wasabi Web i ett utlåtande.

”Att tillhöra de 2% yngsta Gasell-företagarna i Sveriges historia för andra året i rad känns så klart väldigt hedrande. Vi tar utmärkelsen som ett kvitto på ett bra utfört arbete och som motivation till att fortsätta leverera kvalitét till våra fantastiska kunder”, säger Andreas Glimbrant, VD på webbyrån i ett pressmeddelande.

Om webbyrån:
Wasabi Web är en webbyrå i Uppsala och Stockholm som startades 2012. Byrån har under åren vunnit riksuppdrag åt kunder som ApolloVattenfallGrammisTelenor, Adapteo, samt prisats i utmärkelser som Årets Unga Företagare i Sverige och Årets samhällsinsats för webbyråns välgörenhetsprojekt #GeTillbaka.

För mer information:
Nils Engvall – Head of market, Wasabi Web
0703 73 49 86, nils@wasabiweb.se