Kurs & Utbildning i WordPress

Wasabi-Wordpress-1024x339

Vår utbildning i WordPress ger er verktygen att administrera er hemsida

I samband med lansering av nya projekt så håller vi alltid en gedigen utbildning i WordPress där vi visar och går igenom exakt hur ni skapar och ändrar ert innehåll på er nya hemsida. Alla våra administrationsgränssnitt skräddarsys efter just er verksamhet. Genom kursen i WordPress kan vi göra det så enkelt som möjligt för er när ni ska administrera er hemsida i världens mest bekanta webbgränssnitt för administration – WordPress.

Ett exempel på hur vi förenklar våra administrationsgränssnitt är att ta saker som dyker upp genomgående på hemsidan som t.e.x telefonnummer, mailadresser, öppettider m.m – och gör så att ni enbart behöver ändra dessa uppgifter på ett ställe – så ändras det sedan överallt på hemsidan där denna information ska finnas.

Busenkelt att redigera & skapa sidor i WordPress!

Ett annat exempel är när man som administratör vill redigera en sida. Då kan man enkelt navigera sig fram till den sidan man vill ändra på precis som en vanlig besökare, och är man då inloggad som admin i WordPress så kan man då enkelt klicka på ”Redigera” i ett fält som syns högt upp på sidan. Detta gör att man inte behöver gå in och leta i en stor och komplex trädstruktur av undersidor som man behöver i många andra CMS system. Detta innebär att WordPress går otroligt snabbt att lära sig även om man är helt ny med plattformen.

Utöver att visa er hur ni administrerar er hemsida så ni kan vara självgående efter lansering så går vi även igenom grunderna för SEO och vad ni ska tänka på när ni skapar innehåll och hur ni ska döpa bilder, länkar m.m för att det ska vara så anpassat för Google som möjligt.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
Vi använder reCaptcha för att undvika få in spam.