WooComerce

Wasabi-Woocomerce-1024x339

Varför välja WoCommerce för er webbutik?

WooCommerce är en e-handelsmodul som bygger på WordPress och gör det därför enklare att starta webbutik. WordPress har hittils haft 46 miljoner nedladdningar vilket gör det till världens största open-source plattform. E-handelsplattformen är lämpad för mindre/medelstora e-handelsbutiker och har hittills en marknadsandel på cirka 12,5% av e-handelsbutiker, vilket gör detta till en av de populäraste e-handelsplattformarna idag.

Fördelar vid produktion av säljande ehandel i WooCommerce:

  • Det går snabbt att starta webbutik med WooCommerce i WordPress.
  • Genom WordPress enkelt att administrera en webbutik i WooCommerce och att generera försäljningsrapporter, skapa/redigera/ta bort produkter, kunna se överskådlig översikt av alla ordrar så man på ett enkelt sätt därefter kan behandla dessa.
  • De större betallösningarna finns färdigintegrerade till WooCommerce t.ex. Klarna Checkout, Payson, DIBS, och PayPal.
  • Möjlighet att beställa till affärssystemskoppling till Fortnox, E-conomic eller Visma för att minska administrationen.

Är WooCommerce säkert att använda som ehandelsplattform?
Svaret är ja. Om man bygger webbutiken rätt från början och ser till att hålla plattformen uppdaterad efter lansering. Vi har tagit fram en tjänst för detta som vi kallar för WordPress hälsopaket som innefattar att våra duktiga utvecklare går in och manuellt uppdaterar plattformen på er hemsida löpande efter lansering och håller den säker för intrång.

Vi ser även över att inga plug-ins eller liknande går sönder i webbutiken i takt med att det kommer nya uppdateringar av WordPress och WooCommerce. Läs mer om hälsopaketet här!

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt