WordPress hälsopaket

Wasabi-Wordpress-1024x339

Hälsopaketet är ett serviceavtal som riktar sig till kunder vars webbsidor är utvecklade i WordPress för att hålla plattformen säker.

Kort och gott innefattar hälsopaketet den service som krävs för att hålla er plattform och alla plugin uppdaterade – sådant som företag ofta uppfattar som omständigt och tidskrävande! Mer konkret innebär hälsopaketet att Wasabi Web ser över källkoden, uppdaterar plugins, gör mindre justeringar och anpassar webbsidans funktioner i samband med varje enskild uppdatering av WordPress – allt för att upprätthålla säkerheten i er webbsida!

Varför rekommenderar vi hälsopaketet för WordPress?

WordPress är idag en av världens största open-source CMS plattform och används på på globala webbplatser som Wallstreetjournal.com, Samsung.com, Newyorktimes.com, CNN.com och många fler. En open source CMS plattform innebär att källkoden för plattformen är öppen för allmänheten. Öppen källkod är en fördel eftersom utomstående programmerare kan upptäcka och åtgärda buggar i programvaran och det leder även till en snabb utveckling. Samtidigt utgör det en säkerhetsrisk då utomstående programmerare kan hitta och utnyttja svagheter i källkoden. På grund av att WordPress är en open-source plattform är det av stor betydelse att ha den senaste versionen av WordPress och att dess plugin alltid är uppdaterade för att kunna försäkra sig om att webbplatsen är så säker som möjligt.

En webbsida vars plugin inte är uppdaterade eller tillräckligt säkra blir det en enkel match för hackare att hacka sig in i. Att drabbas av en hackning är vanligt men en helt onödig process att ta sig igenom på egen hand. Det är ofta kostsamt och tidskrävande – som dessutom förutsätter att ni besitter en hög teknisk kompetens för att kunna åtgärda problemen eller har en webbyrå eller konsult som gör det åt er.

Genom att vi får det övergripande ansvaret gällande uppdateringar av webbsidan ser vi till att den behåller sitt utseende och sin funktionalitet – vilket gör att ni som kund kommer ständigt har en kvalitativ och säker webbplats. Det är med andra ord värt pengarna att förebygga intrång med hjälp av ett hälsopaket!

Vad WordPress hälsopaket hos Wasabi Web innefattar:

  • Den senast uppdaterade programvaran
  • Högre säkerhet
  • Minskad risk för intrång på webbplatsen

Självklart kan vi inte garantera att er websidan inte blir hackad men tjänsten hälsopaketet reduceras risken nämnvärt genom att vi löpande ser till att uppdatera sidan och på så sätt motverkar eventuella intrång. Om ett intrång mot all förmodan skulle ske finns vi där och åtgärdar problemet – utan extra kostnad!

”Vi är oerhört nöjda med beställningen av vårt WordPress – Hälsopaket. Nu behöver vi aldrig oroa oss för att hemsidan ska börja gå sönder eller bli hackad. Den uppdateras proaktivt utan att vi ens märker av det. Vi har aldrig haft några problem med intrång eller trasiga plug-ins sedan vi beställde tjänsten.”

– Andrés Toledo – Kommunikationsansvarig, MyTraining

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt