4 anledningar till att välja Magento

Wasabi-Magento-1024x339
 1. Open Source­lösning
  Magento tillhör bland de mest använda e­handelsplattformarna ­ och är helt gratis. All kod är öppen, vilket betyder att plattformen är under konstant utveckling.
 2. Specialiserat på e­handel
  Magento är byggt med enbart e­handel i fokus. Infattar avancerade verktyg för t.ex. SEO, digital marknadsföring (t.ex. nyhetsbrev) och rapportering. Sofistikerad hantering av produkter, ordrar, kunder och internationalisering (översättning, valutaomvandling och skattesatser mm.).
 3. Enkelt att utöka plattformen
  Magento Connect, knutpunkten för Magento­tillägg, är världens största marknad för appar anpassade för e­handelssystem. Om man saknar något i standardversionen av Magento är chansen överhängande att det existerar ett tillägg. Tillhandahåller systemintegrationer såsom SOAP och REST­apier.
 4. Skalbarheten
  Oavsett om man har några enstaka besökare om dagen eller flera hundra i minuten kan Magento hantera detta flöde. Det supportar ett antal cacheningslösningar och olika typer av serveruppsättningar som kan uppgraderas i takt med att e­handeln växer.

Är ni intresserade av att öka trafiken till er webbplats med en webbyrå som vet hur man driver trafik som ökar försäljning? Då ser vi fram emot ert samtal!

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
Vi använder reCaptcha för att undvika få in spam.