Magento

Wasabi-Magento-1024x339

En e­-handel med enorma möjligheter

Nyfiken på vilka möjligheter exempelvis en webbshop skulle innebära för ditt enskilda företag? Du är inte den enda med sådana funderingar. E­handelssegmentet har i en lavinartad takt utvecklats till en djungel av tillsynes oändliga vägval. Detta ställer allt högre krav på den verksamhet som vill etablera en e-commerce­del. Webbyrån Wasabi Web hjälper sina kunder att identifiera den e-­handelslösning som är optimal utifrån just deras unika mål, syfte och förutsättningar.

Wasabi Webs utgångspunkt är inte endast att implementera systemlösningar som fungerar prickfritt – samarbetet ska även i samtliga fall generera en ökad faktisk försäljning. I många fall heter denna åtgärd e-handel i Shopify, men vi har även tagit fram webshoppar i  Magento. Magento är en plattform av open ­source-­typ (öppen källkod) och betraktas som en av de ledande aktörerna på marknaden. Detta eftersom dess utvecklarteam (där bl.a. ägarna av Ebay ingår) ständigt ligger i framkant när det kommer till att uppdatera nuvarande funktionsutbud och addera nya spännande inslag i strukturen.

Dock bör det nämnas att Magento börjar visa tecken på minskad popularitet, medan plattformar som Shopify och WordPress börjar ta över. För att säkerställa en modern och konkurrenskraftig e-handelslösning rekommenderar vi oftast att utforska våra andra möjligheter att skapa webb i WordPress eller Shopify istället. Kontakta oss för att diskutera dina behov och få skräddarsydd rådgivning för din nästa digitala satsning.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt