Mobilanpassad hemsida

Surf i mobilen ökar i Sverige – Webbyrån berättar

En traditionell hemsida är som bekant för många, oerhört svårnavigerad och krånglig i en smartphone. Även om hemsidan ser acceptabel ut i en stationär dator eller laptop så fungerar den sällan optimalt i en mobiltelefon, där är det snarare en mardröm för de som är känsliga för låg användarvänlighet. Besökarbeteendet hos mobil-surfarna har även visat sig vara markant annorlunda från den övriga webb-trafiken. Då mobiltelefonen är en mer naturlig multi-task maskin, så är dess användare även mer bekväma att etablera en direkt kontakt via en mobilanpassad hemsida, exempelvis genom att trycka på grön lur.

Läs mer >>

Mobilanpassad hemsida i WordPress som konverterar

Vi är särskilt måna om en hög CTA-faktor (Call to action) där er mobilanpassade hemsida konverterar besöken till det mål vi initialt har satt upp. En mobilhemsida i WordPress känner av om användaren går in via en mobiltelefon och skalar då automatiskt ner hemsidan till en mobilanpassad version i stället för den ordinarie hemsidan. Med tekniken Responsiv Design skapar vår webbyrå möjligheten för en hemsida, för alla format. Det finns givetvis olika sätt att gå till väga i hur man skaffar sig en mobilsida. Vi rekommenderar två alternativ; en responsiv mobilanpassning utav hemsidan eller en skräddarsydd mobilwebapp.

Webbyrån reder ut begreppen

Detta är alltså i grund och botten den största skillnaden på Mobilwebappen VS Mobilanpassningen. En mobilanpassning är just det; en anpassning utav den befintliga hemsidan. Ingen ny design tas fram, och ingen information läggs till. Den ordinarie hemsidan anpassas och skalas helt enkelt för att passa till telefonens skärm på ett proportionerligt vis. Självklart är det upp till kunden att avgöra ambitionsnivån på projektet och behovet som behöver uppfyllas.

Vill ni lära er mer om hur webbyrån kan hjälpa ert företag med frågor kring:

  1. Strategi / Analys / Konceptutveckling kring produktionen utav er Mobilapp / Mobilanpassade hemsida
  2. Komplett produktion utav er Mobilapp / Mobilanpassade hemsida med fokus på användarvänlighet & konvertering
  3. Hur webbyrån kan hjälpa er med anpassningen utav er befintliga webbproduktion för smartphones
  4. Mätning / Analys / Rapportering utav besökarflödet på er Mobilapp / Mobilanpassade hemsida
  5. Konverteringsoptimering utav er Mobilapp / Mobilanpassade hemsida
  6. Rådgivning gällande tekniska preferenser kring produktionen utav er Mobilapp / Mobilanpassade hemsida

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt