Wasabi Webs årskrönika 2016

 • Nyhet
 • Lästid: 4 minuter

Wasabi Webs årskrönika 2016

Dags och lägga ännu ett händelserikt webbår till handlingarna! För Wasabi Webs del har året bjudit på många höjdpunkter och händelser som gjort att byrån tagit många utvecklingskliv i rätt riktning. I denna tillbakablickande årskrönika har vi samlat några av 2016 års mest avgörande ögonblick.

 

 • Nästa år fyller vårt #GeTillbaka-stipendium 3 år.
  Utmärkelsen där Wasabi Web tillsammans med Ung Företagsamhet prisar en ung företagare som har utmärkt sig som en speciell talang. Under inledningen av året utannonserades att prissumman för stipendiet höjs till 50 000 kr.  Vinstsumman är öronmärkt för att starta ett aktiebolag inom loppet av fem år. Årets pristagare blev den begåvade entreprenörssjälen Mathilda Karphed.
 • Inom CSR-initiativet #GeTillbaka utser vi även “Årets unga programmerare”.
  I samband med Utställningen Unga Forskare – Sveriges största och enda tävling för gymnasister inom naturvetenskap, teknik och matematik – mottog Falunsonen Mustafa Al-Janabi utmärkelsen för sitt imponerande program Explore DNA.
 • Wasabi Web var återigen nominerade till två priser vid Företagargalan 2016
  – “Årets samhällsinsats” och “Årets komet”. I slutändan kunde vi med stolt hjärta och ödmjuk tacksamhet konstatera att våra CSR-projekt gjort verklig skillnad. Tack igen till juryn!
 • När vår egen Nils Engvall tillfälligt hade äran att ta över entreprenörskollektivets
  Young Entrepreneurs of Swedens instagramflöde så passade han på att meddela att de erkänt rutinerade företagsproffsen Thomas Sonesson och Tomas Sweijer kliver in i Wasabi Webs styrelse. Rekryteringar som lovar gott inför framtiden!
 • 2016 var också året när vår digitala marknadsföringsavdelning växte fram och tog form.
  Den har redan lyckats göra avtryck i etern. När Pokémon Go-vågen var som allra intensivast tog vi exempelvis tillfället i akt och anordnade en öppen Pokémon Go-lounge i vår entré. Ett initiativ som uppskattades mycket av förbipasserande monsterjagare och som nådde lokalpressens sidor.

Wow, vilket år! Detta var bara ett litet urval av allt som skedde under 2016. Nästa år inleder vi vårt 5:e år som webbyrå – lita på att 2017 kommer vara minst lika händelserikt.  

Gott nytt år allesammans!

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

 • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt