Recap: Wasabi Webs YEoS takeover

  • Nyhet
  • Lästid: 2 minuter

Entreprenörskollektivet Young Entrepreneurs of Sweden tillhör en av våra favoriter. Wasabi Web medverkar så ofta det är möjligt när YEoS anordnar unika tillfällen för unga entreprenörer att mötas, prata och ta hjälp av varandra. Därför var vi oerhört glada när webbyråns Head of marketing Nils Engvall under en veckas tid fick ta över rodret på YEoS Instagram.

YEoS bjuder titt som tätt in etablerade entreprenörsprofiler att ta över flödet och ge en inspirerande inblick till unga framtida företagare. Nils tog över stafettpinnen från 101 Relationers Matilde Urdinola och bjöd på en mix av “behind the scenes” från kontoret, spontana möten med kunder, tillbakablickar till årets företagargala och stornyheten att Thomas Sonesson kliver in i Wasabi Webs styrelse.

Höjdpunkterna, tycker i alla fall vi, var när Nils och Andreas i fem delar berättade för föreläsningsproffset Filip Ljungberg om vad som är de viktigaste nycklarna i deras företagande. Intervjun är inspelad under YEoS årskongress och alla tips finns att ta del av på Wasabi Webs Youtubekanal.

Surfa in på YEoS Instagram och kolla in samtliga av Nils inlägg samt andra inspirerande entreprenörssjälar.

/Pär Brolin – Copywriter / Content Manager, Wasabi Web

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
Vi använder reCaptcha för att undvika få in spam.