Produktionsrekord och lansering av specialbyggd e-handel för matförsäljning

  • Nyhet
  • Lästid: 10 minuter
Journal-IMG-2

Ett år olikt alla andra

Ännu ett decennium, ett år, en höst är till ända. Det är precis som vanligt, men ändå inte alls. 2020 har kantats av verksamhetsmässiga dalar för många företag på arbetsmarknaden generellt, och för många webbproducenter och byråer i allmänhet, till följd av coronavirusets spridning. Tack vare långsiktiga kundrelationer, flera nya projekt och hårt arbete har Wasabi Web tagits sig ur detta pandemipräglade år inte bara helskinnade, utan även med ett nytt produktionsrekord.

Nya webbplatser från Wasabi Web år 2020

Det är glädjande att våra kunder insett samma sak som vi: att vägen ut ur krisen går via genomtänkta digitala satsningar. Trots Covid-19:s framfart har Wasabi Web lanserat fler webbplatser än någonsin, fler än 40 stycken. Bakom siffrorna för produktionsrekordet hittar vi bl.a. börsnoterade kunder som Adapteo och Philips-sponsrade OneBladeCup, banbrytande bolag som 2D Fab, Thermo-Calc Software, Epona of Sweden och SCRO samt kulturbärare som Uppsala Kortfilmfestival. För att bara nämna några.

PSST – Ser du något du gillar? Samtliga moduler som används finns tillgängliga gratis för dig som WW Platform-kund!

logos-2

Slut upp i kampen mot mobbning

Alltför många barn utsätts för mobbning under skolåren. Så även Wasabi Webs VD, Andreas . I filmen nedan berättar han om hur han fick utstå hot och våld dagligen, utan att någon vuxen på skolan ingrep. Wasabi Web är med i kampen mot mobbning, gå med du också.

#GeTillbaka

Vårt CSR-projekt, stipendiet #GeTillbaka, fortsätter att stötta unga entreprenörstalanger både i Uppsala i på det nationella planet.

Hederspris till Alexander Werdi

Detta #GeTillbaka-år började med en överraskning. Uppsalaföretagaren Alexander Werdi överrumplades i september 2020 av vänner, familj och Wasabi Webs egen Nils Engvall med ett hederspris. Motiveringen löd: ”Genom att spränga gränser och alltid se det möjliga har Årets Förebild skapat möjligheter för tusentals unga entreprenörer.  Alexander Werdi tilldelas #GeTillbakas hederspris för att ha gjort avtryck som kommer Uppsala och Sverige till del i många år framöver.”

Nils Engvall - Wasabi Web - Utdelning av GeTillbaka Hederspris - Alexander Werdi - Rookie Start ups - Facebook youtube

Femårsjubileum i Uppsala

#GeTillbaka första upplaga år 2015 fokuserade på att uppmärksamma unga företagare i Uppsalatrakten. Femårsjubileet firades den 9 oktober på Uppsala Slott genom utdelning av ett exklusivt stipendium till Maryam Arfaoui för att hon framgångsrikt sprider kunskap om juridik till 30 000 följare på Instagram med kontot Juridikbanken.

Maryam Arfoui - Årets Unga Förebild i Uppsala - GeTillbaka Wasabi Web juridikbanken - youtube

#GeTillbaka2020 Riks – Det nationella stipendiet

Det nationella delen av stipendiet, som vi delar ut tillsammans med Företagarna, tog inte heller paus under 2020. I år korades “Årets Unga Förebild i Sverige 2020”. Valet föll på Amal Said, som driver nätverket Womenisa och jobbar med integrationsfrågor och kvinnligt entreprenörskap.

Det här är inte bara för mig, utan för varje ung kvinna som ser ut som mig, som vill skapa möjligheter för sig själva. Kan jag så kan du också!


sa Amal Said efter att hon mottagit priset under Företagarnas livesändning. Grattis igen, Amal!

Lansering av e-handel för mat: WW Catering

Äntligen finns en skräddarsydd hemsida i Shopify för dig som vill kunna sälja catering och mat direkt i din sajt. Tack vare skapandet av ICA Kvantum Gränbys nya e-handel har vi på Wasabi Web tagit fram ett helt nytt webbshopskoncept: WW Catering. Där ingår flera specialframtagna funktioner för bland annat orderhantering, köksplanering och rapporter som gör det extra lätt för dig som leverantör att kunna visa upp och sälja din mat online. Med en stor mängd olika betalsätt och ett val mellan hemleverans eller upphämtning på tillagningsstället kan vi på webbyrån ny erbjuda en modern, snabbladdad och responsiv webbshop för dig som vill sälja catering på nätet, vilket ju passar särskilt bra under denna smitthärjade tid.

Slå oss en signal eller skicka ett mejl för att veta mer om WW Catering!

news-img-ica-kvantum-1

Och sist men inte minst… WW Kundzon!

2020 var också året då WW Kundzon såg dagens ljus. Vår egen digitala produkt där du får skräddarsydda optimeringsförslag för din webb i realtid. Du får också tillgång till alla nya moduler som våra skickliga utvecklare tar fram för WW Platform, samt guider som förklarar hur du kan använda dem på din hemsida. Dessutom är det en helt transparent insyn för dig som kund, där du enkelt och smidigt kan logga in och se hur din webb presterar och förbättras, dag för dag. Allt du behöver göra är att logga in med Mobilt BankID.

  • Statistik från Google Analytics om konvertering och SEO för företaget
  • Nya moduler i WW Platform
  • Guider och förbättringstips på webben

Hör av dig till oss för att få en genomgång av denna innovativa funktion redan idag!

Journal-IMG-kundzon

God jul och gott nytt!

Slutligen vill vi på Wasabi Web önska alla våra vänner och bekanta, nuvarande som gamla kunder, och alla våra samarbetspartners en härlig jul och fantastisk start på det nya året. Behöver du uppgradera din digitala närvaro år 2021 vet du vart du ska vända dig.

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt