Wasabi web basement to business poster 2 landscape UPPDATERAD

Wasabi Web mot mobbning – hjälp oss i kampen

Wasabi Web är för många känd som den framgångsrika webbyrån i Uppsala som belönats med priser från Årets Unga Företagare och Di Gasell. Men livet för företagets fd VD  har inte alltid varit en dans på rosor. Därför vill Wasabi Web engagera sig i kampen mot mobbning. 

Minnen som aldrig försvinner

Idag vet vi att en stor andel skolbarn utsätts för mobbning. Enligt SCB svarade nästan 20% av elever i åldrarna 11, 13 och 15 år att de hade känt sig mobbade under läsåret 2017-2018. Så har även fd VD:n känt sig. I filmen nedan berättar han om hur han, som nyinflyttad i Uppsala från Örnsköldsvik, fick utstå hot och våld dagligen i sin nya skola. Och att de vuxna inte hjälpte till. 

Samtidigt säger Andreas också att det faktum att han lyckats utstå något av det värsta ett barn kan uppleva kanske hjälpte honom ta sig igenom den ekonomiska kris som bolaget befann sig i 2017. För som han säger bär man med sig sin historia hela tiden. Men att mobba någon annan eller inte göra något åt att någon i ens närhet bli mobbad är att helt motsäga den personen sina mänskliga rättigheter.

 

Hjälp oss hjälpa

Wasabi Web vill inte att någon ska få gå igenom det hemska som Andreas fick utstå under sin barndom. Mobbning är aldrig okej och vuxna måste ta sitt ansvar för att motarbeta och avsluta det. Vi vill hjälpa till. Men vi vet inte exakt hur. Här behöver vi er hjälp. Vilken organisation skulle göra mest skillnad om de fick stöd från oss? Om du har en idé, får du gärna skicka in den till oss till info@wasabiweb.se eller tagga oss på sociala medier.

Tack för att du hjälper oss i kampen mot mobbning.

#StåUppMotMobbning

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt