Företagaren chockas när han överraskas med hederspris

Se när Alexander Werdi överraskas av Nils Engvall med hederspris för över ett decennium av hårt arbete med 5.000 ungdomar som fått starta företag med Rookie Startups.

Motivering:

”Genom att spränga gränser och alltid se det möjliga har Årets Förebild skapat möjligheter för tusentals unga entreprenörer.  Alexander Werdi tilldelas #GeTillbakas hederspris för att ha gjort avtryck som kommer Uppsala och Sverige till del i många år framöver.”

Alexander blir projektets första hederspris-mottagare sedan #GeTillbaka instiftades 2015.

Topp 3 finalisterna för stipendiet i Uppsala var: Wafa Wafai, Vegansk Matlåda, och Juridikbanken.

Om #GeTillbaka
I år är det hela 5 år sedan stipendiet #GeTillbaka instiftades av webbyrån Wasabi Web i Uppsala för att uppmärksamma duktiga unga förebilder och entreprenörer! Detta 5-års jubileum firas genom ett exklusivt #GeTillbaka-stipendium för Uppsalabor, utöver det nationella stipendiet som delas ut årligen av Wasabi Web och Företagarna Riks.

Stipendiaterna utses av en jury bestående av framstående personer från organisationer och företag på Wasabi Webs huvudkontor.

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt