Finalister i stipendiet - #GeTillbaka

Finalister i stipendiet #GeTillbaka

Varje år lyfter Wasabi Web fram Sveriges framstående unga ledare, förebilder och entreprenörer genom ett stipendium. Detta stipendium är en hyllning till de unga talanger som utmärkt sig inom sina områden och inspirerat andra med sitt engagemang och framgångsrika arbete. Vinnaren kommer annonseras i samband med UF-mästerskapen 2024 den 7/3.

Wasabi Webs välgörenhetsinitiativ startades redan 2015. Sedan starten har WW delat ut över 500.000 kr i stipendier för att främja unga förebilder, med syftet att inspirera att alla kan uppnå sin fulla potential oavsett bakgrund eller förutsättningar.

Stipendiet, som utdelas årligen, utgör ett erkännande av de unga personer som visat exceptionellt driv, agerat som förebilder och drivit innovativa företagsprojekt. Wasabi Web, som är initiativtagaren bakom stipendiet, strävar efter att uppmuntra och stödja unga talanger på deras väg mot framgång.

Våra 6 eldsjälar till kandidater till #GeTillbaka – stipendiet är Simon Boström, Ella Vågbratt, Smilla Ahlvam, Rasmus Exell, Melissa Ychoo & Filip Lange.

I fredags gick jurydagen av stapeln där wasabi-kontoret fylldes av alla jurymedlemmar, #GeTillbaka – ambassadörer och de 6 finalisterna av #GeTillbaka-stipendiet.


Tack till ICA Kvantum Gränby för sponsring av lunch och fika. Supergod och hälsosam mat!

En heldag fylld av skratt, motiverande samtal och där vidare tre kandidater valdes ut som finalister för #GeTillbaka – stipendiet. Vinnaren av detta prestigefyllda stipendium kommer att tillkännages under UF-mästerskapen den 7 mars, en händelse där unga företagare och innovatörer samlas för att visa upp sina projekt och dela erfarenheter.

Årets ambassadörer:

Det är en möjlighet att belysa och hylla de unga ledarna och entreprenörer som har gjort betydande avtryck inom sina områden och därmed inspirerat andra att följa deras exempel.

Våra Topp-3 finalister:

Stort grattis till Melissa, Filip och Rasmus! Till våra kandidater vill vi uttrycka vår tacksamhet för ert mod, kreativitet och passion. Era projekt och prestationer har inspirerat oss alla och visat på er enastående talang och förmåga att skapa förändring. Ni är verkliga förebilder och vi ser med spänning fram emot att följa era framtida framgångar.

Ett särskilt tack går också till vår juryn, vars professionella insikt och bedömning har varit ovärderlig för att identifiera och premiera de mest enastående insatserna. Er dedikation och expertis har varit hörnstenen för evenemangets framgång, och vi är djupt tacksamma för ert engagemang.

Årets jury: 

Nils Engvall – Grundare av stipendiet och ägare av Wasabi Web, Suheib Saleh – Regissör och skådespelare känd från bland annat Netflix-succén Störst av allt, Maryam Arfaoui – Tidigare stipendiat för sitt projekt Juridikbanken, Olivia Lönn – Tidigare stipendiat för sitt projekt Not Alone UF, Sina Ibrahimkhel – Ägare av Iberico & Plan 2, Mikael Shahin Tarighi – Grundare av Chimi Home, Polina Otto – Grundare av Carrus Network och Vanessa Kamga – Elitidrottare och föreläsare.

Om #GeTillbaka:
#GeTillbaka är Wasabi Webs välgörenhetsinitiativ som startades 2015 av grundaren Nils Engvall. Sedan starten har över 500.000 kr i olika stipendier delats ut för att främja unga förebilder.

Tidigare projekt via #GeTillbaka är:
– Stipendiet ”Årets Unga programmerare” med Förbundet för unga forskare
– Stipendiet ”Årets UF-Företagare” med Ung Företagsamhet
– ”Stipendier för unga förebilder i Sverige” med Företagarna
– #StåUppMotMobbning med Friends
– Wall of Inspiration  med KFUM, Gottsunda Fritidsgård

Foto & Film – Erik Hagberg

Vill ni också få hjälp att paketera och kommunicera ert CSR-projekt likt #GeTillbaka?

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt