Wasabi Web presenterar

PLAN2

PLAN2

Kundcase

PLAN2 är är en lyxig dinnerclub med influenser från Spanien. Söker du ett ställe i hjärtat av Uppsala där du kan avnjuta eleganta cocktails och utsökt fingerfood med en festlig atmosfär? Då är PLAN2 mitt i prick. Meny är noggrant utvald med kvalitativa råvaror och autentiska smaker som tar dig med på en spännande smakresa. PLAN2 är inte bara ett ställe riktat mot mindre sällskap, de tar dessutom emot förfrågningar för större sällskap och företag. De erbjuder bokningar för exempelvis julbord, svensexa/möhippa och olika typer av företagsevent.

Under 2023 vann Wasabi Web stolt hem uppdraget att skapa en webbplats som speglar konceptet och med andra ord andas fest, lyx och elegans!

Utmaning

Några av de utmaningar som definierades under workshopen tillsammans med Wasabi Web var att förmedla en känsla på webbplatsen som förmedlar viben på PLAN2 i digitalt format. Det var även viktigt att strukturen på webben byggs användarvänligt och anpassat efter vem besökaren är och vad den söker efter, samt paketera alla tjänster på ett tydligt och tilltalande vis. 

PLAN2 lösning

 Wasabi Web tog fram en webbplats i produkten WW plattform med finess. Webben designas utifrån de önskemålen som framförts under den inledande workshopen. För att skapa de bästa förutsättningarna för synlighet på sökmotorer som Google gjordes en SEO-analys som webben optimerades efter. Dessutom paketerades utbudet med både nytagna filmer och foton i spetsen samt passande text som bidrar ett positivt första intryck.

Resultat

Wasabi Webs arbetsinsats gav ett resultat som matchade och överträffade de förväntningar som framgick i början av processen. En del av arbetsresultatet ser ni genom att besöka den nya stilsäkra webben som kryddats med en festlig känsla. 

  • Ny webb producerad av Wasabi Web
  • Användarvänlig och enkel struktur
  • Lyckats spegla den efterfrågade känslan på hela webben
iberico-insta-img-3350-1
Wasabi Web skapade en snygg hemsida med alla de funktioner vi önskade! Bra och trevligt bemötande genom hela uppstartsprocessen!
Alicia Stolt
Resturangchef, PLAN2

Intresserad?

Klicka nedan för att kontakta webbyrån Wasabi Web för att skapa motsvarande produktion som PLAN2.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt