WW Journal 2021 - Our Year-In-Review

Vad hände egentligen 2021? En hel del, i alla fall i vårt webbuniversum. Ett år där vår bransch rest sig ur pandemiaskan och inneburit en rad spännande milstolpar för Wasabi Web som webbyrå. Här är några av höjdpunkterna.

Journal-IMG

WW ❤️ Hälsa

Vi är den aktiva webbyrån. På något annat sätt kan vi inte tolka följande lanseringar under året: Sirius fotboll, Stacci Athletics, Astungt och Beijer Stavhoppsgala 2022. Precis som våra kunder är vi alltid i rörelse mot nya mål. Även återhämtningen stod på menyn med kunder som Kroppsdetektiverna.

logos-3

WW ❤️ Mat

Vi är också noga med vad vi stoppar i oss. 2021 var året där vi skapade en ny sajt för Sveriges största kedja av sushirestauranger, Sushi Yama. Det var love at first bite. Inom kort presenterar vi även en sprillans ny webb för hamburgerproffsen på BORES.

img-sushiyama-1

Vår e-handelsprodukt i Shopify för cateringen och butiker fortsatte skörda framgångar och används snart av 4 st ICA-butiker runt om i landet.

Daglig varunytt ica kvantum gränby wasabi web

WW ❤️ Resultat

Vi finns till för att skapa resultat för våra kunder. Lyckligtvis är 2021 inget undantag.
Ett exempel: samma DAG som vi sjösatte webbshopen Stacci Athletic sålde man SLUT hela lagret på mindre än en dag! Anmärkningsvärt, var ordet.

stacci-img-2

WW ❤️ Siffror

Apropå resultat:

  • Under 2021 lanserade vi så här många webbar: 32 st
Journal-IMG-6

WW ❤️ Brands

Vi älskar att ta fram nya grafiska identiteter som ger varumärken nytt liv. Dessa varumärkesplattformar är vi lite extra stolta över från 2021:

bus-stop-infostat-4

WW ❤️ Platform

Tack vare vår flexibla webbprodukt WW Platform så får alla våra kunder ta del av nya moduler som vi skapar för andra projekt under året. Helt “gratis”, bra va?

Just nu finns det över 100 moduler tillgängliga i Platform. Vi byggde totalt 20 nya moduler under 2021 vilket är en ökning med 100% jämfört med 2020.

Journal-IMG-3

WW ❤️ Family

Familjen går alltid först. Vi har anställt nya vassa tillskott till teamet under året, både till webbutveckling och marknad. Välkommen Ellen, Albin och Lem! Vi vill också rikta ett stort tack till årets alla hungriga praktikanter.

1-ww-journal-press-1

WW ❤️ ER

P.S: nästa år fyller vi 10 år som webbyrå. Det kommer märkas, vi lovar. Håll utkik om nyheter om det framöver i våra sociala kanaler.

Tack för ett underbart 2021! Vi ses!

Journal-IMG-5

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt