BORES väljer webbyrån Wasabi Web

bores burgare - pressbild banner

En av Sveriges snabbast växande privatägda hamburgerkedjor, BORES, gör stora digitala satsningar och tar därför hjälp av prisbelönade webbyrån Wasabi Web som vann uppdraget att bli leverantör av webb, SEO och drift för nya bores.se.

“Det känns hedrande att vinna förtroendet att leverera ytterligare en gång inom en av våra favoritbranscher, och att denna gång göra det med en så fin kedja som BORES. Vi ser fram emot att lansera bores.se och stärka kedjan med deras digitala satsning framåt”, säger Nils Engvall, VD på Wasabi Web i ett utlåtande.

Bland flertalet byråer som var med och pitchade gick Wasabi Web vidare i dialogerna för projektet. Där uppdraget alltså till slut gick till den Uppsalabaserade webbyrån.

Wasabi <3 BORES

“Ett samarbete med Wasabi Web föll sig naturligt då vi gillade det som Wasabi gjort sedan tidigare. En huvudsaklig strategi för oss är att digitalisera BORES, både för att möta gästen och för att bredda vårt erbjudande. Ett steg i det arbetet är att lansera en ny webbsida, med ett helhetsgrepp kopplad till vår profil. För det arbetet och för vår fortsatta utveckling på webben så känns samarbetet med Wasabi Web hur bra som helst”, säger Carl-Henrik Forssbeck, VD på BORES i ett pressmeddelande.

Uppdraget för webbyrån Wasabi Web består av SEO, copywriting, webbutveckling i WordPress, samt drift och support, och sträcker sig över minst tre år.

Webb i WordPress, SEO, drift och support

BORES hamburgare restaurang - NORRKÖPING BILD

Den nya hemsidan för franchise-kedjan BORES lanserades i början av 2022.

Om BORES
Idén till BORES föddes med målsättningen att bevara känslan av närhet & samhörighet i ett modernt restaurangkoncept som flörtar med dåtiden i sitt uttryck. Ur detta var designkonceptet gillestuga 2.0 fött, ett sobert och modernt koncept med stor flört till det svenska folkhemmet. Målet är att Sverige åter ska gå till ett snabbmatskoncept och avnjuta en prisvärd premium-burgare i en skön och avslappnad miljö.

BORES grundades 2017 av bröderna CG och C-H CG Forssbeck. CG med sina 15 år i restaurangbranschen bestämde sig för att bryta sig in i den nya och mycket mer opersonliga burgarkulturen. Ta tillbaka det hemtrevliga & inbjudande, bort med prestigen, leverera riktigt bra premiumburgare till vettiga priser. CH kände snabbt likadant och med sin erfarenhet som entreprenör inom IT-världen bildades konceptet BORES.

Besök den nya hemsidan:
Bores.se

Om webbyrån Wasabi Web
Wasabi Web AB är en webbyrå som grundades 2012 och ägs av Nils Engvall. Byrån har under åren vunnit uppdrag åt flera mat-varumärken som: ICA, Sushi Yama, Klang Market och Taco Bar, samt prisats i utmärkelser som en av Sveriges mest lönsamma byråer (2018-2021), DI Gasell (x2) och Årets Unga Företagare i Sverige.

För mer information:
Nils Engvall – CEO, Wasabi Web,
0703 73 49 86, nils@wasabiweb.se

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt