Flip Out väljer Wasabi Web

Flip Out är en av Storbritanniens främsta operatörer för trampolin- och inomhusparker. Under 2024 kommer Westfield i Täby Centrum att höja sin nöjes- och underhållningsnivå med Flip Out i spetsen, som nu för första gången öppnar upp portarna i Sverige. Etableringen av Flip Out i Täby har redan börjat tagit fart. Den digitala synligheten för Flip Out vann webbyrån Wasabi Web hem. Än så länge finns webbplatsen publicerad för att samla övergripande information kring nyöppningen.

Med mer än 70 anläggningar världen över har Flip Out blivit ett välkänt koncept för roliga aktiviteter i en säker miljö, som ger utrymme att umgås via fysisk aktivitet. Nu kommer aktivitetscentret till Westfield Täby Centrum där de erbjuder hela 2 000 kvadratmeter av spännande attraktioner. Med exempelvis en elektrisk gokartbana, ninja-lekplats, uppblåsbar arena, laserspel och även en hel del andra aktiviteter – nu ska de ta inomhusunderhållning till en ny nivå. Dessutom kan gästerna se fram emot att besöka caféet som även kommer erbjuda ett separat rum som passar för barnkalas.

”Det är en ära att få vara med på resan att introducera ett spännande nytt koncept på den svenska marknaden. Trots att Flip Out är populärt internationellt, kanske inte så många känner till det här i Sverige ännu. Därför är det extra viktigt att vi fokuserar på att öka deras synlighet online och skapa medvetenhet om deras varumärke bland målgruppen. Tillsammans med mitt kompetenta team på Wasabi Web kommer vi att ta hand om bland annat deras digitala marknadsföring genom SEO och Google Ads, samt webbutveckling och hosting.” säger Nils Engvall, VD och ägare av Wasabi Web, i ett uttalande.

Wasabi Web har också fått den ärofyllda uppgiften att designa en imponerande vägg vid Westfield i Täby Centrum, vilket kommer att dra till sig uppmärksamhet och skapa spänning inför den stora premiären.

Håll utkik efter den storslagna öppningen av Flip Out på Westfield Täby Centrum, där äventyret väntar för hela familjen!

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
Vi använder reCaptcha för att undvika få in spam.