Wasabi Web presenterar

FlipOut Sweden & Denmark

FlipOut Sweden & Denmark

Kundcase

Med mer än 70 anläggningar världen över har FlipOut blivit ett välkänt koncept för roliga aktiviteter i en säker miljö, som ger utrymme att umgås via fysisk aktivitet. Nu kommer aktivitetscentret till Westfield Täby Centrum där de erbjuder hela 2 000 kvadratmeter av spännande attraktioner. Med exempelvis en elektrisk gokartbana, ninja-lekplats, uppblåsbar arena, laserspel och även en hel del andra aktiviteter – nu ska de ta inomhusunderhållning till en ny nivå. Nu har FlipOut valt Wasabi Web för att skapa en ny webbplats åt de. Här kan ni läsa mer om vårt pressmeddelande om case.

Utmaning

Förväntningarna från FlipOut innefattar bland annat en grundlig mätning via Google Analytics 4 (GA4) från start, samt att outsourca hanteringen av sociala medier. Det främsta målet är att sälja barnkalas, inträdesbiljetter och medlemskap.

En särskild utmaning med projektet är att sälja 1000 medlemskap innan öppningen av den nya anläggningen. Wasabi Web kommer därför att fokusera på att utveckla en engagerande och användarvänlig webbplats som effektivt kan marknadsföra FlipOuts erbjudanden. Genom strategisk användning av sociala medier och noggrant övervakade kampanjer via GA4, kommer vi att arbeta för att maximera intresset och försäljningen. Målet är att skapa en digital plattform som inte bara speglar FlipOuts varumärke och värderingar, utan också aktivt driver försäljning och kundengagemang.

Lösning

Vi på Wasabi Web är glada att kunna meddela att vi framgångsrikt har bemött FlipOuts önskemål och övervunnit de utmaningar som ställdes inför produktionen och verkställandet av deras nya webbplats. Från projektets början har vi implementerat omfattande spårning och analys genom Google Analytics 4 (GA4). Detta har gett oss möjlighet att noggrant övervaka besökarbeteenden, analysera marknadsföringsinsatser och justera strategier i realtid för att maximera effektiviteten. Genom att utveckla en användarvänlig och intuitiv webbplats har vi gjort det enkelt för besökare att boka och köpa FlipOuts tjänster.

Resultat

Sammantaget har vårt samarbete med FlipOut varit en framgångssaga. Vi har inte bara skapat en dynamisk och effektiv webbplats som speglar FlipOuts varumärke och värderingar, utan också aktivt bidragit till att driva försäljning och kundengagemang. Vi ser fram emot att fortsätta vårt partnerskap och stötta FlipOuts framtida tillväxt och framgångar.

 

  • Ny webbplats producerad av Wasabi Web
  • Google Ads svenska & danska
  • GA4 uppsättning
  • Marknadsföring för samtliga kanaler
  • Radiojingle
  • Hosting och Support
  • Filmproduktion
  • Design av stort tryck i Täby Centrum

Intresserad?

Klicka nedan för att kontakta webbyrån Wasabi Web för att skapa motsvarande produktion som Flip Out.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt