Årets byrå 2024

Wasabi Web

Wasabi Web är finalister - Guld M 2024

Årets Guld M arrangerar marknadsföreningen i Uppsala och är en ärofylld tävling där olika vinnare utses i kategorier som speglar olika områden inom branschen. Vi på Wasabi Web är enormt hedrade och tacksamma att ha blivit nominerade till ”Årets byrå”. Det är en stor ära för oss och vår webbyrå att bli vald bland så många framstående kandidater. Vi vill rikta ett stort tack till Marknadsföreningen i Uppsala för att de har uppmärksammat vårt arbete och våra prestationer inom webbutveckling och digital marknadsföring. Vi vill också ge ett tack till våra fantastiska kunder som har givit oss möjligheten att skapa enastående webbplatser och digital marknadsföring för deras företag. Vi är oerhört tacksamma för deras förtroende och samarbete, som har varit avgörande för vår framgång. Nedan följer några framstående resultat från kundprojekt som utmärkt sig lite extra under året.

GULD M WASABI WEB 2023 NILS ENGVALL AMINA CARLSSON VICTORIA WOUDA OSCAR BOTÅS SHARON

ICA Kvantum Gränby

Vi på Wasabi har under året lyckats att generera höga resultat för vår kund ICA Kvantum Gränby, via många olika områden, men främst via Google Ads kampanjer. Dessa kampanjer har strategiskt publicerats inför olika högtider kopplade till branschen. Vilket har genererat dessa resultat:

Studentkampanj: I April 2023 skapade vi en kampanj med fokus på studentcatering och resultat slog verkligen i höjd. Med målmedveten inriktning och strategisk anpassning lyckades kampanjen generera ett extremt resultat på över 1000% i ROAS (Return On Ad Spend).

Jul/Nyårskampanj: Vi lanserade en Google Ads-kampanj inför julen 2023 som pågick i två och en halv månad. Med rätt tajming och en gedigen analys som grund landande resultatet på över 800% i ROAS (Return On Ad Spend).

Under 2023 har Wasabi Web även arbetat effektivt med ICA Kvantum Gränbys digitala marknadsföring inom andra områden. Både med SEO och sociala medier har vi arbetat effektivt mot cateringverksamheten för att nå nya höjder.

  • SEO: Rankat som nummer ett på 21 sökord på Google med konkurrens mellan 30-350.
  • Sociala medier: Det nystartade Instagram-kontot har under december haft en engagemangsgrad på 85%.

Läs mer om projektet här.

news-ica-2.0

Forumtorget

Wasabi Web antog uppdraget att skapa en webbplats till Forumtorgets verksamhet. Webben skulle innehålla en kalendarium för kommande event, information om verksamhetens syfte samt agera som ett referensunderlag till partners. Helt enkelt ansiktet utåt för den uppskattade platsen i hjärtat av Uppsala! Här är några av de kreativa och innovativa lösningarna som togs fram för Forumtorget:

  • Funktion för väder: Eftersom Forumtorget är en plats med himmelen som tak är vädret ytterst relevant. Därav använde vi en väderfunktion som visar vädret på platsen för dagen. Kolla i funktionen här.
  • Visuellt kalendarium: Vi skapade en kalender för att visa upp kommande aktiviteter. Tack vare bilder och en filtreringsfunktion blir kalendern lättnavigerad och tilltalande för besökarna. Se funktionerna här.
  • Modul för att visa en översikt av platsen: Platsen inger en igenkänning av många Uppsalabor. Men för att koppla ihop platsen med Forumtorgets verksamhet och aktiviteter skapade vi en klickfunktion som tydligt gör vad som finns på platsen. Testa funktionen här.

Läs mer om projektet här.

forumtorget 3

#GeTillbaka

Webbyrån Wasabi Web i Uppsala är instiftare till välgörenhetsprojektet #GeTillbaka som arbetar för att främja entreprenörskap, inkludering och hållbarhet i samhället. Under våren 2023 var #GeTillbaka aktuella med projektet Wall-/Art of inspiration på Gottsunda fritidsgård.

  • Wall of inspiration:  är en inspirationsvägg med foton på förebilder från Uppsala inom olika branscher. Med inspiration från Arlandas fotovägg “Welcome to my hometown” – i ett format anpassat till Gottsunda.
  • Art of inspiration: är en grafittivägg skapad av den världsberömda Emanuel Dekis i ett samarbete med UF-företaget Urban Foundation, med ett motiv på artisten Aki som har sina rötter i Gottsunda.

Som företag är det av stor vikt att ta sitt ansvar på allvar och engagera sig i att skapa en bättre framtid för kommande generationer. Genom att stödja unga entreprenörer och lokala förebilder bidrar Wasabi Web till en mer inkluderande och hållbar samhällsutveckling. Vi ser fram emot att fortsätta att göra insatser för att bidra till ett bättre samhälle.

Läs mer om projektet här.

Wall of fame GeTillbaka-61

Det har varit ett händelserikt år och trots den utmanande marknadssituationen det senaste året har Wasabi Web fortsatt i hög takt att genomfört projekt och levererat tydliga resultat för våra kunders digitala närvaro. Hela teamet är otroligt stolta och hedrade över att vara nominerade till årets byrå, vilket bekräftar det viktiga arbetet vi lägger ner varje dag inom alla våra verksamhetsområden. Oavsett om vi tar hem segern eller inte är vi oerhört stolta över året som gått och de resultat vi skapat som webbyrå.

Vill ditt företag också skapa resultat som sticker ut i mängden?

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt