Digital strategi

Workshop

Vi hjälper er med digital strategi

Vi hjälper er att bli bättre på hur ni tänker och agerar digitalt, blir mer agila, genererar mer försäljning och planerar för den digitala framtiden. Vi hjälper er i form av workshops och utbildningar med syfte att lära er hur ni ökar er digitala närvaro och försäljning.

Idag är det svårt att hänga med med på den digitala fronten. Den största delen av all marknadskommunikation sker digitalt, och med nya kommunikationsmedier som dyker upp vart tredje år är det svårt att förstå det hur man ska tänka kring digital strategi tänket kring digital marknadsföring och vad man ska börja med, rent konkret.

Sedan ska man ju kunna den innehållsskapande delen. Vad bör man tänka på och vad bör man inte tänka på? Hur skriver man bra sökordsoptimerad text, så att man blir hittad på Google när kunderna söker på relevanta sökord? Hur mäter man sin digitala data på bästa sätt i Google Analytics? Hur optimerar man sin hemsida efter den informationen är samlad. Och hur ökar man sin försäljning?

Vi förstår att det kan finnas många obesvarade frågor. Därför har vi tagit fram det här konceptet med workshops om digital strategi. Det finns nämligen, tyvärr, ett stort hål i många företag som är enklare att fylla än man kan tro till en början. Det gäller bara att veta hur man ska fylla det.

Vi hjälper dig genom att ge dig verktygen till att själv fylla det här hålet i form av en halvdags-workshop inom digitala strategier.

Visste du att vi erbjuder färdigpaketerade webblösningar?

Besök vår showcase sida och testa WW Kundzon.

  • Mobilt BankID login
  • SEO & Google Analytics statistik
  • Nya moduler i WW Platform
  • Guider och förbättringstips på webben

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt