onebladecup-logo-wasabiweb

Fragbite väljer Wasabi Web tillsammans med Philips

  • Nyhet
  • Lästid: 2 minuter

Wasabi Web har slutit ett avtal med Fragbite, Sveriges största hemsida för E-sport – tillsammans med partnern Philips för FIFA-turneringen OneBlade Cup.

Uppdraget avsåg en ny webbplats för OneBladeCup, samt drift och support under de kommande året. Produktionstid från avtal till lansering var 6 veckor.

– Att få förtroendet från Fragbite och Philips känns jättekul. Som den gamle gamern jag är Fragbite ett kärt varumärke som väcker många starka associasioner. En stark bekräftelse på att är fortsatt starka i vårt erbjudande med WW Platform, säger Andreas Glimbrant, VD på Wasabi Web i ett pressmeddelande.

Turneringen OneBladeCup är den största av sitt slag med prisvinst på 25.000 SEK med deltagare från hela världen medverkande digitalt.

– Vi valde Wasabi Web då de levererar på flexibilitet, snabbhet samt har hög kompetens inom webb. Vi är mycket nöjda med det arbete Wasabi har gjort för andra och ser fram emot fortsatt samarbete i detta och kommande projekt”, säger Daniel Perraux, VD på Fragbite.

Om Wasabi Web:
Wasabi Web är en digital byrå i Stockholm och Uppsala som prisats i utmärkelser som DI Gasell (x2), Årets Unga Företagare i Sverige och har vunnit riksuppdrag för varumärken som: ICA, Apollo, Vattenfall, Toshiba, ICA.

Besök webbplatsen:
OneBladeCup.com

Läs mer om projektet:
Case – Fragbite

För mer information:
Nils Engvall – Marknadsansvarig, Wasabi Web
0703 73 49 86
nils@wasabiweb.se

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange dinna kontaktuppgifter
så kontaktar vi dig så snart vi kan

Obligatoriskt