Guld M – Wasabi Web är Årets Cajsa Warg

Wasabi Web är hedrade över nomineringarna för Årets Digitala lösning med Grammis.se samt Årets Cajsa Warg med KlangMarket.se och BeautyCulture.se

Motiveringen till vinsten i Årets Cajsa Warg löd:

”Med en snygg design erbjuder sidan en enkel överblick och smarta funktioner. Ett imponerande resultat från en liten budget. Som att bli uppvaktad av en hovmästare digitalt. Vinnaren av årets Cajsa Warg är Wasabi Web med Klang.”

Vi på Wasabi Web är djupt hedrade och tacksamma över att ha vunnit årets Cajsa Warg-pris. Detta är verkligen en stor ära för oss och vår webbyrå, och vi är otroligt stolta över att ha blivit valda bland så många fantastiska kandidater. Vi vill uttrycka vår tacksamhet för att Marknadsföreningen i Uppsala har valt att uppmärksamma vårt arbete och våra prestationer inom webbutveckling. Vi vill också tacka alla våra enastående kunder som har gett oss möjligheten att skapa fantastiska webbplatser och digitala lösningar för deras företag. Utan deras förtroende och samarbete hade vi inte varit där vi är idag.

Ett ännu större tack till vårt team som har arbetat hårt för att skapa innovativa, användarvänliga och estetisk tilltalande webblösningar. Vi har ett makalöst team av utvecklare, projektledare, designer och andra stjärnor som alla har bidragit till vår framgång. Vi är ödmjuka och tacksamma över att ha vunnit årets Cajsa Warg och kommer att fortsätta arbeta hårt för att förse våra kunder med kvalitativa webblösningar.

Namnlös design (7)

Guld M-galan

Guld M-galan är en årlig prisutdelning som anordnas av Marknadsföringen i Uppsala för att uppmärksamma och belöna företag, entreprenörer och organisationer som har utmärkt sig inom marknadsföring i Uppsala-området. Priserna som delas ut inkluderar bland annat ”Årets Marknadsförare”, ”Årets Kampanj” och ”Årets Innovativa Lösning”.

Syftet med galan är att lyfta fram och belöna goda exempel på marknadsföring i Uppsala län. Tävlingen är öppen för företag, organisationer och offentliga verksamheter som bedriver verksamhet i Uppsala län och som har genomfört marknadsföringsinsatser under det föregående året. Bedömningen görs av en jury som består av erfarna marknadsförare och vinnarna presenteras på en gala i Uppsala.

Denna gala är ett viktigt evenemang för marknadsföringsindustrin i Uppsala, eftersom det erkänner de mest betydande och innovativa framgångarna inom branschen. Galan ger också en möjlighet för marknadsförare att nätverka och bygga relationer för att främja branschens sammanhållning och samarbete.

Klang - Bidraget

Samarbetet mellan Wasabi Web och Klang Market började med att utveckla en ny hemsida som fick positiv respons för sin design. Denna nya design blev grunden för en ny varumärkesplattform som används för franchise-kedjans matmenyer, skyltar och sociala medier. Under förstudien upptäckte man att Klang Market endast använde Google Ads som sin affärsdrivande marknadsföringskanal, medan sociala medier användes för att bygga varumärket. Därför beslutade man att satsa mer resurser på content marketing-texter baserade på Klangs viktigaste sökord och annonser via Google Ads för att kunna mäta avkastningen på alla kampanjer. På detta sätt kunde WasabiWeb hjälpa Klang Market att förbättra sin marknadsföring och uppnå ökad framgång.

Under mars 2020, trots de svåra tiderna som rådde på grund av pandemin, gav en annonseringsbudget på Google Ads på cirka 8 300 kronor en avkastning på bokningar till ett värde av 75 680 kronor. Dessutom ökade antalet take away – beställningar med hela 170% under samma period. Wasabi Web utvecklade också nya funktioner på WW platform, bland annat för att visa hur musiken på Klang låter, och deras hemsida belönades också med priser för sin design. Detta visar på Wasabi Webs förmåga att leverera resultat.

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt