Beijer Stavhoppsgala & Mondo Duplantis väljer Wasabi Web

Mondo Duplantis – En av världens största profiler inom friidrott tar för första gången en global stavhoppsgala till hemstaden Uppsala. Nu är det officiellt att uppdraget för hemsida till galan och valet av webbyrå gick till Wasabi Web.

Erik Hagberg UIF - mondo duplantis - nils engvall wasabi web
Erik Hagberg, Styrelseledamot, UIF, Mondo Duplantis, OS-Guldmedaljör, Nils Engvall, Partner, Wasabi Web.

Bland flertalet byråer som var med och pitchade gick Wasabi Web vidare i dialogerna för projektet. Där uppdraget alltså till slut gick till Wasabi Web – Uppsalas prisbelönade webbyrå.

”Som stolt Uppsalabo känns det alltid kul när vi får bidra till att sätta Uppsala på världskartan. Mondo är världens största profil inom friidrott och vi är såklart väldigt glada att han väljer hemmastaden Uppsala för sin stavhoppsgala. Vi ser fram emot en spännande tävling på IFU arena och är såklart stolta över att Wasabi Web är partner och producent av hemsidan”, säger Nils Engvall, marknadsansvarig på Wasabi Web i ett utlåtande.

Uppdraget består av webbutveckling i WordPress, samt drift och support.

”Vi i Upsala IF Friidrott, som arrangerar Beijer Stavhoppsgala 2022, är väldigt nöjda med vårt samarbete med Wasabi Web. Under stor tidspress har UIF-sprintern Erik Hagberg tillsammans med Wasabi Web skapat en stilful, balanserad och elegant design av evenemangets webbsida. Ett snabbt och professionellt bemötande med en förståelse för våra behov från Wasabi Web har varit en nyckel till att skapa en urläcker webbsida”, säger Peter Jonsson, Projektledare för Beijer Stavhoppsgala 2022 i ett pressmeddelande.

Besök hemsidan producerad av Wasabi Web:
BeijerStavhoppsgala.se

Skärmavbild 2022-02-14 kl. 09.37.39

Bild från SVT. Mondo Duplantis i eftersnacket från Beijer Stavhoppsgala.

Om Beijer Stavhoppsgala
Olympiska medaljörer, Världsmästare, Sexmetershoppare. Det är beskrivningar som passar in på flera av deltagarna i Beijer Stavhoppsgala. De amerikanska stavhopparna Sam Kendricks, Chris Nielsen, KC Lightfoot och den polske stavhoppsprofilen Piotr Lisek är några av de välmeriterade stavhopparna som kommer till IFU arena i Uppsala den 9 februari 2022 för att utmana Mondo Duplantis om segern. Bakom galan står Upsala Friidrott tillsammans med huvudpartnern Beijer Byggmaterial.

Om Wasabi Web
Wasabi Web AB är en webbyrå som grundades 2012 och ägs av Nils Engvall. Byrån har under åren vunnit uppdrag åt flera idrotts-varumärken som, Sirius Fotboll, Stacci Athletics, Astungt och First Class Gym, samt prisats i utmärkelser som en av Sveriges mest lönsamma byråer (2018-2021), DI Gasell (x2) och Årets Unga Företagare i Sverige. Byrån står även bakom samhällsinitiativet #GeTillbaka för att lyfta unga förebilder.


För mer information:
Peter Jonsson, Projektledare Beijer Stavhoppsgala,
070 986 02 32, presschef@uiffriidrott.se

Nils Engvall – Head of market, Wasabi Web,
0703 73 49 86, nils@wasabiweb.se

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt