Sirius Fotboll

Sirius Fotboll

Kundcase

Då Sirius Fotboll tog steget från superettan till allsvenskan ökade kravet på en bättre hemsida. Genom att googla efter ”webbyrå” kom bolagets marknadschef i kontakt med Wasabi Web för att ta över driften av siriusfotboll.se samt produktionen av en ny webbshop. Fotbollsklubben efterfrågade en strategisk partner, bättre support, en ny överskådlig e-handel, samt hjälp med digital marknadsföring.

“Då vi är Uppsala-patrioter känns det självklart väldigt roligt att få jobba med ett så fint varumärke som Sirius Fotboll och vi är såklart glada att de valde  Wasabi Web som deras webbbyrå, sade marknadsansvarige Nils Engvall på Wasabi Web i ett pressmeddelande.

Utmaning

Wasabi Web hade ett tydligt mål – att stärka Sirius Fotbolls digitala närvaro med en uppdaterad hemsida och ehandel av klubbens merchandise.

  • Uppdaterad hemsida i WordPress
  • E-handel i Shopify

Lösning

Uppdraget bestod av en ehandel för merchandise, förvaltning av siriusfotboll.se och strategisk hjälp för digital marknadsföring och modernisera den digitala kommunikation inom organisationen.

“Vi är riktigt noggranna gällande partners då vi med små resurser alltid vill och behöver åstadkomma något extra bra. Det handlar om att hitta samarbetspartners som förstår dynamiken i en sk. hybridorganisation. Våra mest framgångsrika koncept är sprunget ur just såna samarbeten och vi ser att Wasabi definitivt har den kapaciteten och förståelsen. Vidare har vi en gemensam värdegrund i att driva sociala engagemang för Uppsalas ungdomar där våra projekt kommer att lyfta varandra. Vi är väldigt glada över samarbetet”, säger Cilla Fischer, marknadsansvarig på Sirius Fotboll i ett pressmeddelande.

Resultat

Besök hemsidan: siriusshopen.se

30 000

Besökare till webbshop.

800

Antal dagliga besökare

100 %

Ökning av trafik.

Vi är så nöjda med den nya hemsidan och vi känner genuint att vi har fått marknadens bästa webbyrå som partner i för Sirius Fotboll.
Cilla Fischer
Marknadsansvarig, Sirius Fotboll

Intresserad?

Gå i Sirius Fotbolls fotspår – klicka på knappen för en ny e-handel i Shopify och digital marknadsföring.

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange dinna kontaktuppgifter
så kontaktar vi dig så snart vi kan

Obligatoriskt