Årets Unga Förebild — Melissa Ychoo

Årets Unga Förebild – Melissa Ychoo

Melissa Ychoo, grundaren av You Coach UF, är den välförtjänte mottagaren av utmärkelsen Årets Unga Förebild i Uppsala Län i och med vinsten av årets #GeTillbaka stipendium!

Motiveringen löd:

”Denna utmärkelse tilldelas en person med en enastående förmåga att överkomma hinder och inspirera andra. Genom sin exceptionella styrka och ovillkorliga engagemang har denna person visat en potential att förändra förutsättningarna för tusentals barn, både nationellt och internationellt. Vi tror att det finns obegränsade möjligheter för denna individ att skapa en positiv inverkan med en briljant affärsidé men framförallt som person och förebild.

Vinnaren av Årets Unga Förebild i Uppsala Län är Melissa Ychoo grundare av YouCoach UF.”

Årets jury bakom beslutet av årets stipendiat bestod av:
Nils Engvall – Grundare av stipendiet och ägare av Wasabi Web, Suheib Saleh – Regissör och skådespelare känd från bland annat Netflix-succén Störst av allt, Maryam Arfaoui – Tidigare stipendiat för sitt projekt Juridikbanken, Olivia Lönn – Tidigare stipendiat för sitt projekt Not Alone UF, Sina Ibrahimkhel – Ägare av Iberico & Plan 2, Mikael Shahin Tarighi – Grundare av Chimi Home, Polina Otto – Grundare av Carrus Network och Vanessa Kamga – Elitidrottare och föreläsare.

Läs mer om årets jurydag här.

Melissa hyllas för sin enastående förmåga att övervinna hinder och inspirera andra. Med en exceptionell styrka och dedikation har Melissa visat potential att förändra förutsättningarna för tusentals barn, både nationellt och internationellt. Hennes briljanta affärsidé och personliga integritet gör henne till en lysande förebild.

#GeTillbaka är ett välgörenhetsinitiativ startat av webbyrån Wasabi Web efter att de blev belönade som Årets Unga Företagare i Sverige 2014. Sedan dess har de delat ut nära 600 000 kr i stipendier för att främja unga förebilder inom hållbarhet.

Tidigare projekt inkluderar samarbeten med Ung Företagsamhet, Gottsunda Fritidsgård, Företagarna, Väsby Nya Gymnasium, Friends, och Förbundet för Unga Forskare.

Grattis än en gång till Melissa Ychoo för hennes framstående prestation som Årets Unga Förebild i Uppsala Län!

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
Vi använder reCaptcha för att undvika få in spam.