Wasabi Web presenterar

Mondo Classic

Mondo Duplantis

Kundcase

Under 2022 kammade Uppsala-byrån Wasabi Web hem uppdraget för webbplatsen av Mondo Duplantis stavhopps-gala, som arrangeras i hemstaden på IFU Arena i Uppsala. Webben till årets mest omtalade stavhoppsgala är nu lanserad inför galan som äger rum den 2 februari 2023. Läs mer om uppdraget här!

Vi är stolta över att få förnyat förtroende för denna händelse inom svensk idrott med Uppsala som hemmaarena. Mondo Duplantis framsteg som idrottsstjärna fortsätter göra oss stolta och jag upplever att projektet MondoClassic.se cementerar hans betydelse för oss som idrottsstad.” Nils Engvall, CEO på Wasabi Web.

 

Mondo Duplantis lösning

Webbsidan är designad i Wasabi Webs WordPress-produkt, uppdraget innefattar även drift support samt paketering av galan. 

Resultat

Första månaden efter lanseringen av Mondo Duplantis webbplatsen blev effekterna höga inom flertal parametrar.  Exempelvis användarantalet som uppgick till 3 457 st , vilket är över 100 st per dag som ger en ökning med 343% jämfört med föregående år. 1 431 st klick på Köp biljett-knappen, en ökning med 93% jämfört med föregående år. Konverteringsfrekvensens resultat på 31,7% som är en förbättring med 32% jämfört med föregående år.

  • Producering av webbplats och drift
  • Höga ökningar i flertal parametrar
  • Paketering som skapat ökad konvertering

93%

Klick på köp-biljett knappen

32%

Ökning av konventeringsfrekvens

343%

Ökning av användare

Under stor tidspress har vi tillsammans skapat en stilful, balanserad och elegant design av vårt evenemangs webbsida. Ett snabbt och professionellt bemötande med en föreståelse för våra behov har varit en nyckel till att skapa en urläcker webb!
Peter Jonsson
Projektledare

Intresserad?

Klicka nedan för att kontakta webbyrån Wasabi Web för att skapa motsvarande produktion som Mondo Duplantis

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
Vi använder reCaptcha för att undvika få in spam.