Wasabi Webs egna produkt – WW Platform (WordPress)

WW Platform är en modulär plattform vi skräddarsytt utifrån wordpress standard (html, css, js, php) och lagt ner 1000-tals timmar i som ni själva enkelt kan administrera i WordPress som admin.

Den innehåller alla moduler som behövs för att montera ihop en riktigt bra och konverterande webb. I mätningar får vi page-speed uppemot 95/100 genom att plattformen är tekniskt bra byggd och att samtliga uppladdade bilder passerar olika verktyg för att krympas ner i storlek.

Med vår Secure hosting SSL är den också GDPR-anpassad och säkerheten stärks i form av extra brandvägg och mjukvara i servernivå (bland annat en Web Application Firewall, wordpress-säkerhet (Ithemes Security, Två-stegs inloggning).

Behövs unika moduler som inte finns färdiga i WW Platform så produceras det som tillägg på t.e.x 20h istället för att bygga hela projektet från grunden. När man är hosting-kund får man tillgång till nya moduler som produceras till WW Platform för andra kunder, annars behöver dessa uppdateringar finansieras med ett serviceavtal/lösa timmar. Därmed finns det en kollektiv effekt i att vara hosting-kund.

WW Platform genomgår kontinuerligt tester/uppdateringar för att få snabbladdade hemsidor åt alla WW Platform kunder.

 

Exempel på webbplatser byggda i WW Platform:

https://thehumble.co/

www.lokal.se

https://live.dirac.com/

https://getillbaka.se/

https://worldclassgym.se/

– https://chromogenics.com (publ)

– https://motiondisplay.com (publ)


Här kan du läsa mer:
Produktion av säljande webb

Vill du också producera ny webbplats i WordPress?
info@wasabiweb.se

Google Rating
4.8
Bli kontaktad