Wasabi Webs egna produkt - WW Platform (WordPress)

Skärmavbild-2019-03-18-kl.-16.43.57-1024x540

Wasabi Webs egna produkt – WW Platform (WordPress)

WW Platform är en modulär plattform vi skräddarsytt utifrån wordpress standard (html, css, js, php) och lagt ner 1000-tals timmar i som ni själva enkelt kan administrera i WordPress som admin.

Den innehåller alla moduler som behövs för att montera ihop en riktigt bra och konverterande webb. I mätningar får vi page-speed uppemot 95/100 genom att plattformen är tekniskt bra byggd och att samtliga uppladdade bilder passerar olika verktyg för att krympas ner i storlek.

Med vårt webbhotell/hosting är den också GDPR-anpassad och säkerheten stärks i form av extra brandvägg och mjukvara i servernivå (bland annat en Web Application Firewall, wordpress-säkerhet (Ithemes Security, Två-stegs inloggning).

Behövs unika moduler som inte finns färdiga i WW Platform så produceras det som tillägg på t.e.x 20h istället för att bygga hela projektet från grunden. När man är hosting-kund får man tillgång till nya moduler som produceras till WW Platform för andra kunder, annars behöver dessa uppdateringar finansieras med ett serviceavtal/lösa timmar. Därmed finns det en kollektiv effekt i att vara hosting-kund.

WW Platform genomgår kontinuerligt tester/uppdateringar för att få snabbladdade hemsidor åt alla WW Platform kunder.

 

Exempel på webbplatser byggda i WW Platform:

Här kan du läsa mer:
Produktion av säljande hemsida

Vill du också producera ny webbplats i WordPress?
info@wasabiweb.se

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
Vi använder reCaptcha för att undvika få in spam.