Wasabi Webs egna produkt - WW Platform (WordPress)

Skärmavbild-2019-03-18-kl.-16.43.57-1024x540

Wasabi Webs egna produkt – WW Platform (WordPress)

WW Platform är en modulär plattform vi skräddarsytt utifrån wordpress standard (html, css, js, php) och lagt ner 1000-tals timmar i som ni själva enkelt kan administrera i WordPress som admin.

Den innehåller alla moduler som behövs för att montera ihop en riktigt bra och konverterande webb. I mätningar får vi page-speed uppemot 95/100 genom att plattformen är tekniskt bra byggd och att samtliga uppladdade bilder passerar olika verktyg för att krympas ner i storlek.

Med vårt webbhotell/hosting är den också GDPR-anpassad och säkerheten stärks i form av extra brandvägg och mjukvara i servernivå (bland annat en Web Application Firewall, wordpress-säkerhet (Ithemes Security, Två-stegs inloggning).

Behövs unika moduler som inte finns färdiga i WW Platform så produceras det som tillägg på t.e.x 20h istället för att bygga hela projektet från grunden. När man är hosting-kund får man tillgång till nya moduler som produceras till WW Platform för andra kunder, annars behöver dessa uppdateringar finansieras med ett serviceavtal/lösa timmar. Därmed finns det en kollektiv effekt i att vara hosting-kund.

WW Platform genomgår kontinuerligt tester/uppdateringar för att få snabbladdade hemsidor åt alla WW Platform kunder.

 

Exempel på webbplatser byggda i WW Platform:

Här kan du läsa mer:
Produktion av säljande hemsida

Vill du också producera ny webbplats i WordPress?
info@wasabiweb.se

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.