medarbetare-filter-thomas-s-stor

Thomas Sonesson

Chairman of the Board

“All välfärd skapas av att människor vågar satsa på att starta eget och bygga företag. I en tid där mycket fokus ligger på försämringar för företagare, känns det extra viktigt att stödja UF. Med den energi som man upplever hos UF-företagen kan även de största utmaningarna kännas marginella. Det gillar jag!”

Tänkvärda ord sagda av Thomas Sonesson i samband med att han för Ung Företagsamhets räkning satt i juryn för Wasabi Webs hjärteprojekt #GeTillbaka och utsåg framtidens entreprenörstalanger. För vem inom svenskt näringsliv är egentligen mer lämpad än företagsproffset Thomas Sonesson att tidigt upptäcka oslipade diamanter? Lyckligtvis fick han upp ögonen för Wasabi Webs delägarpar och tog också beslutet att 2016 att träda in i webbyråns styrelse.

Om du mot förmodan legat under en sten i 20 år så har Thomas under större delen av sitt liv arbetat som VD och delägare av Gallerix-kedjan. 2007 såldes Gallerix till finska Tiimari och Montree startade. I företaget Montree arbetar Thomas nu istället med styrelsearbete, konsultuppdrag och entreprenörskap.

Övrigt om Thomas: 

Med stor passion bloggar Thomas för Upsala Nya Tidnings sida Uppgång. Han verkar även som mentor till unga entreprenörer, är engagerad i UF samt ordförande i Uppsala Stadsmission mm.

Hela teamet

andreas-glimbrant-webbyra-stockholm-uppsala-wasabiweb-1
andreas_wasabiweb_2

Andreas Glimbrant

nils-engvall-webbyra-stockholm-uppsala-wasabiweb
nils_wasabiweb_2

Nils Engvall

medarbetare-filter-thomas-s-stor
thomas_wasabiweb_2

Thomas Sonesson

sandra_wasabiweb
sandra-wasabiweb-2

Sandra Lemoine

bjorn_wasabiweb
bjorn_wasabiweb_2

Björn Ros

par-brolin-webbyra-stockholm-uppsala-wasabiweb
par_wasabiweb_2

Pär Brolin

cecilia_wasabiweb
cecilia_wasabiweb_2

Cecilia Gauthier

sofia_wasabiweb
sofia_wasabiweb_2

Sofia Sojé

medarbetare-1
tim_wasabiweb_2

Tim Taelman

lem_wasabiweb
lem_wasabiweb_2

Lem Severein

oliver_wasabiweb
oliver_wasabiweb_2

Oliver Akatugba