Plackers

Plackers

Kundcase

Plackers Scandinavia erbjuder produkter för god hälsa och munvård via tandläkarmottagningar och återförsäljare i Norden, Baltikum och Ryssland. Plackers Scandinavia är exklusiv återförsäljare av Plackers produkter och innehar agenturen från det internationella munvårdsföretaget Ranir. Plackers började sälja tandtrådsbyglar på den svenska marknaden 2001. Under 2019 kontaktades webbyrån Wasabi Web för en ny hemsida i WordPress för Skandinavien.

Självklart ville vi på webbyrån vara med på resan och bokade in en workshop.

Utmaning

En av utmaningarna som definierades under webbyråns workshop var att hitta ett bra upplägg kring varumärket, då företaget expanderat sin produktportfölj, samt ha en teknisk lösning som funkade både för Sverige, Norge och Finland.

Lösning

Wasabi Web tog fram en ny webb i WordPress, SEO-analys samt fortsatt drift och support för bolaget med framgångsrika resultat.

Resultat

Slutresultatet blev en modern och snabbladdad webb med ett nytt grafiskt manér och smarta funktioner. En webb där designen låter produkten stå i fokus. Vi skapade även en hemsida med bra läsbarhet anpassat utifrån WCAG och GDPR-krav som genererat ökad trafik och förbättrad besökarstatistik.

  • Produktion av nya WW Platform-hemsida i WordPress
  • Hemsida för Sverige, Norge och Finland
  • Produktion av sökordsoptimerade texter
  • Säker drift och support

97%

Ökning av sidvisningar under första kvartalet efter lansering.

22%

Ökning av besökstiden på sajten sedan lansering.

281%

Ökning av antalet användare.

Intresserad?

Tycker du också om Plackers nya webb? Kontakta webbyrån på knappen nedan så hjälper vi även er.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt