Börsnotering för webbyråns kund Motion Display

Anna-Engholm-Aktietorget

År 2012 fick vi på webbyrån ett samtal från Anna Engholm och Erik Danielsson, tidigare koncernchef för Pharmacia AB och grundare av det börsnoterade bolaget Pricer AB, som via en rekommendation från en av våra tidigare kunder fått nys på oss och undrade ifall vi var intresserade av att delta i en upphandling avseende en ny webbplats åt hans nya bolag, Motion Display.

Efter en lång process kände vi oss till slut oerhört hedrade när beskedet kom att vi vunnit uppdraget och fått chansen att leverera. Hösten 2012 lanserade vi motiondisplay.com som under tiden var ett av byråns större uppdrag vi fått förtroendet att producera. Sedan dess har mycket hänt. Wasabi Web har vuxit till 8 st heltidsanställda med stora lokaler i centrala Uppsala med kunder som Telenor Arena, Stockholm Västerås Flygplats, Accigo, WSP och Svenska Kyrkan. Hos Motion Display har det lanserats kampanjer åt världsledande leverantörer som Coca-Cola, Adidas, Electrolux och finns idag i över hundra svenska ICA-butiker.

I år 2014 så kommer Wasabi Webs första “storkund” bli ännu större – då Motion Display just nu genomför en nyemission på 20,8 miljoner inför en börsnotering på AktieTorget i april. Vi är så grymt stolta över Anna & Erik och hela gänget idag, och vi är jätteglada över att ha fått förnyat förtroende att under 2014 producera den nya webbplatsen åt det – inom kort – börsnoterade bolaget Motion Display Scandinavia.

Vi är stolta över att vara med er på resan!

Motion-Display-Butikbild-1024x378

Motion Display – Marknadsledande inom Ink-In-Motion displays.

Erik-Danielsson-SvD-Motion-Display-1024x767

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
Vi använder reCaptcha för att undvika få in spam.