Carotte

Carotte

Kundcase

Carotte är en privatägd företagshub med fokus på allt som har med evenemang att göra. Med säte i Stockholm, där även det välrenommerade köket dagligen tillagar fantastisk mat, kan detta trehövdade bolag leverera det mesta inom event, catering och personal till flera delar av Sverige. Under 2019 kontaktade Carotte oss på webbyrån eftersom tiden hade hunnit ikapp deras då tre stycken hemsidor, som de nu ville smälta samman till en.

Utmaning

Under workshopen identifierade Carotte och Wasabi Web tillsammans flertalet antal mål som berörde webben på flera plan. Den nya webbplatsen skulle inte bara ranka bättre på Google och få konverteringar via Google Ads, utan även se till att Stockholmskunderna inte bara identifierade företaget med cateringverksamheten samt få en sajt som är busenkel att administrera.

 

Resultat

För att bemöta Carottes önskemål satte vi på Wasabi Web in det tunga artilleriet. En sitemap avlöste en SEO-analys med rekommendationer om de bästa sökorden, därefter kom ett tätt designsamarbete och produktion av sökordsoptimerad copy. Resultatet? En sprillans ny och modern WW Platform-hemsida, helt anpassad utifrån den redan satta varumärkesplattformen. Med den kom även en tydlighet av företagshubbens olika verksamhetsgrenar, starkare storytelling och en mer enhetlig närvaro på nätet. Efter lansering fortsatte samarbetet bland annat i form av hosting, Google Ads, löpande SEO-arbete och ett serviceavtal.

Besök hemsidan: Carotte.se

  • WW Platform
  • Produktion av video
  • Enkel administrering på en och samma webbplats
  • Google Ads-kampanjer som givit fina resultat även under coronapandemin
  • Löpande digital marknadsföring

17%

Lägre avvisningsfrekvens sedan lansering.

623

Antal sökord som sajten rankar på totalt.

17

Antal sökord som rankar bland topp 10,
2 månader efter lansering.

Intresserad?

Inspirerad av Carottes webb? Hör av dig till oss på Wasabi Web för att komma igång med ett liknande projekt.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
Vi använder reCaptcha för att undvika få in spam.