WW Xmas 2023

Julavslutning med WW Family 2023

Wasabi Web lämnar snart ett år bakom sig med mycket kul, men snart ska vi stanna upp för att fira jul. Vi har kodat och designat med fröjd, snart är det dags för jullov och en välförtjänt vila, för att sen växla upp till nästa höjd. Nu tar vi en paus för att ladda vårt batteri, och sedan komma tillbaka med ny kreativ energi God Jul önskar webbyrån med ett leende stort, tack för att ni valde oss som er support. Vi ses igen efter julens frid, då är vi redo att fortsätta skapa nya webbsidor med hög speed. 

För att knyta ihop säcken för året så samlades alla i teamet för lägga arbetet åt sidan en kväll och njuta av varandras sällskap. Med roliga lekar, fina julrim om varandra och inte minst väldigt god mat och dryck blev kvällen till en succé. Den starka gemenskapen i WW Family ska inte underskattas. Vi uppskattar varandra oavsett om det är julavslutning eller en grå tisdag på kontoret.

WW Xmas började på kontoret med mycket skratt och en utvärdering i positiv anda av året som gått. Ibland är det viktigt att stanna upp för att reflektera över vad vårt jobb faktiskt givit för resultat.

  • Wasabi Web har växt med 5 nya stjärnor till familjen
  • Vi har tagit in ca 70 nya kunder
  • 5 vunna upphandlingar
  • Wasabi Web har skapat hela 58 nya webbplatser och 9 e-handlar
  • 0 uppsägningar och 0 support-ärenden just nu i vår inkorg

Med nya mål, ideér och visioner är vi förväntansfulla över vad nästa år har att erbjuda. Men det vi vet redan nu är att vi kommer fortsätta vår resa att hjälpa företag att öka deras digitala närvaro.

Sort tack till alla kunder som givit oss förtroendet under 2023, det är ni som gör det möjligt för oss att fortsätta att göra det vi brinner för. Under 2024 ser vi fram emot att fortsätta vårt arbete inom bland annat SEO, Google Ads, Grafisk design, AI-bilder, Hosting och Sociala medier.

Med det sagt vill vi till sist önskar er alla en riktigt god jul och gott nytt år!

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt