Webbyrån vinner uppdrag för Toshiba

I samband med att Toshiba stärker sig digitalt i Skandinavien är det klart att Wasabi Web vinner uppdraget för webbfilm, digital marknadsföring. SEO, Google Adwords, drift och säkerhet, samt content för utvalda referensprojekt inom Toshiba. Uppdraget sträcker sig över minst 2 år.

Webbyrån vinner uppdrag för Toshiba

”Toshiba är ett av världens största företag som väcker många minnen och positiva associationer. Nästan alla känner igen Toshiba, och de flesta har någon gång haft en Toshiba-produkt i sitt liv. Det känns oerhört kul att öka varumärkeskännedomen ytterligare för detta fina varumärke, säger Andreas , VD på webbyrån Wasabi Web i ett utlåtande.

“Med målgruppen i fokus kommer vi på Toshiba att stärka vår digitala närvaro och göra våra referens-berättelser än mer lättillgängliga. Vi är mycket glada över att Wasabi hjälper oss med hela produktionen och vi ser med spänning fram emot ett givande samarbete”, säger Emma Lorentzi, Marketing Communication Manager hos Toshiba i ett pressmeddelande.

Webbyrån vinner uppdrag för Toshiba

Om Toshiba Tech
Toshiba Tech ingår i Toshiba Corporation som etablerades 1875 och är ett av världens största företag med en mångfald av produkter och lösningar, från vitvaror till avancerade industriella system. Koncernen sysselsätter närmare 200 000 anställda och har 580 dotterbolag.

Toshiba har en omfattande FoU-avdelning och står för en rad uppfinningar som på ett eller annat sätt påverkar människors vardag. Toshiba Tec är ett av de ledande bolagen inom dokumenthantering med en omsättning på 37 miljarder SEK och över 20 000 medarbetare. Bolaget har mer än 35 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av multifunktionella skrivar- och kopieringssystem.

Se hemsidan producerad av webbyrån: Toshibatecblog.se

Filmerna nedan är producerade av Wasabi Web.

Om Wasabi Web
Wasabi Web är en webbyrå i Stockholm & Uppsala som grundades 2012. Byrån har under åren vunnit riksuppdrag åt kunder som Apollo, Vattenfall, Grammis, Telenor, Taco Bar, Visma, Svenska Kyrkan, samt prisats i utmärkelser som Sveriges yngsta Gasell-företagare genom tiderna och Årets Unga Företagare i Sverige.

För mer information:
Nils Engvall – CEO & Owner, Wasabi Web
0703 73 49 86, nils@wasabiweb.se

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
Vi använder reCaptcha för att undvika få in spam.