Wasabi Web inspirerar på B.A.N.G

Wasabi Web inspirerar unga till entreprenörskapsanda

Nordea är initiativtagare av B.A.N.G – Business Arena Next Generation. Syftet med initiativet är att inspirera unga till entreprenörsskap genom att låta etablerade företagare dela med sig av sina erfarenheter. Ett framgångsrikt företagande handlar inte bara om lönsamhet, det handlar också om att ge tillbaka till nästa generations nya entreprenörer. Wasabi Webs VD, Nils Engvall, var på plats och var därmed en av företagarna som fick äran att föreläsa på årets B.A.N.G i Uppsala.

Syftet med Wasabi Webs medverkan var att sprida motivation till ungdomarna som var på plats. Närmare 70 UF-elever från olika skolor inom Uppsala Län var på plats i Uppsala Konsert & Kongress under dagen arrangerad av Nordea och Ung Företagsamhet.

Genom att dela Wasabi Webs historia och berätta om vilka erfarenheter som Nils Engvall (VD) har tagit med sig av åren som företagsledare och entreprenör. Budskapet var starkt och tydligt – alla kan lyckas med ett starkt driv, samt att man förstår vikten av att alltid addera värde. Det var även en del andra företagsledare på plats för att hålla föredrag om deras historia och insikter. Vilket skapade en underhållande variation av företag och branscher som uppskattades av publiken på plats.

Publik på B.A.N.G.

På årets B.A.N.G var dessa inspirerande företagare på plats: Kristofer Klerfalk från Scale Up Life Science Invest, Emma Filipsson & Helena Amiley från Minolei Cosmetics samt Joel Falck från KitchenTime.

Föreläsning på B.A.N.G

På scen fann vi även Sepideh Wägner, regionchef på Ung Företagsamhet i Uppsala Län som är med och arrangerar årets #GeTillbaka stipendium tillsammans med Wasabi Web som för första gången sedan 2017 delar ut stipendiet exklusivt för UF-elever i Uppsala Län.

Wasabi Web är instiftare till stipendiet #GeTillbaka som är webbyråns välgörenhetsinitiativ som startades år 2015. Värdeskapande är en viktig del i Wasabi Webs värdegrund och det speglas uppenbart i detta samhällsprojekt. Sedan starten har byrån delat ut över 500.000 kr i stipendier för att främja och lyfta unga förebilder i samhället.

I samband med föredraget på årets B.A.N.G lanserades även #GeTillbaka stipendiet till UF-elever för terminen 23-24 som var på plats i publiken. Läs vidare om årets stipendium på GeTillbaka.se

Film och foto: Erik Hagberg.

Nyhetsbrev

Följ vad som händer på Wasabi Web

Få uppdateringar kring vad som händer på Wasabi Web och få de senaste nyheterna direkt i inkorgen. På så sätt riskerar du inte att missa något viktigt inom digital marknadsföring, design och säkerhet.

  • Prenumerera

Obligatorisk

Flera nyheter

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt